Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Ogromny problem w lobby! ;/

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem. A mianowicie chodzi o to, ze gdy dolaczam do lobby i juz pojda bany, ktos juz tam cos zpickuje i jest moja kolej to lol sie "zawiesza" tzn, gdy chce zmienic masterki to kolo nich jest takie koleczko kręcące oznaczajace ze sie to jakby laduje i nie widze od tej pory co sie dzieje na ekranie, ekran tak jakby stanal (tylko w lolu) i wyskakuje po tym error cos tam ze Unknown error has occoured czy cos w ten deseń.. Jest tak od wczoraj. Pomaga jedynie wylaczenie procesu.. chociaz czasem gdy juz pickne i poczekam jakies 5min to moge wylaczyc z procesu, zalogowac sie i jestem wtedy w grze, tzn musze dolaczyc..ale mam wtedy zle masterki bądź runy.. bardzo to przeszkadza kiedy chce zagrac rankeda bo nie moge dobrze wybrac masteries/run i musze wychodzic no i dostaje kary na 30min, 1h itd.. Prosze o pomoc! Wlaczam wlasnie naprawe LoLa zobaczymy cos to da!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...