Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nerf Talona.

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sadzicie o nerfie Talona? Zmniejszą mu dmg z ultimate. Czy nadal oplaca sie nim grac?

Znerfią mu takze Q.

Bleed damage reduced to 10/20/30/40/50 from 18/36/54/72/90

Bleed bonus attack damage ratio reduced to 1 from 1.2

+ Dla SpamMaster

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

O ile zmniejszą :D ? Mam Talona i z Ulta fajnie sie wykańcza przeciwników, nie potrzebny nerf ale dzieci płaczą pewnie.

Opublikowano

Myślę, że ten nerf nie będzie tak bardzo znaczący. Talon i tak pozostanie moim mainem i będzie dalej niósł za sobą mordor:)

Opublikowano

no ja uzywam ulti praktycznie tylko do zadania aoe dmg i doganiania przeciwnikow, rozmiar dmg nie jest jakos kosmicznie znaczacy bo talon nadrabia wszystkim innym dmg.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ja mam takie samo podejście tak jak @up, lecz Talonowi znerfili też Q:

Bleed damage reduced to 10/20/30/40/50 from 18/36/54/72/90

Bleed bonus attack damage ratio reduced to 1 from 1.2

Dlatego też straci trochę powera ;]

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Co ? Mam go i nawet jego skórkę ! wie ktoś o ile mu to znerfiwą ? Przecież to mocne nie było znowu jakieś neo kid'y płaczą niech ich Darka znerfią ....

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nerf sluszny, za mocny ad dmg w mid game. Sam nim gram, mam skina. Jestem na 1400elo, wiec ap topa czasem dosc ciezko jeszcze wyblagac, no ale czasem daje rade. O ile nerfa ulti rozumiem, to ten nerf na base dmg Q jest troszeczke za duzy.

Opublikowano

Vi naprawiają zamiast nefiic

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Mało co to zmieni.

Nie miało to i tak dużego dmg i głównie używało się do ucieczki lub do gonienia przeciwnika.

Reszta skilli ma wystarczająco dmg żeby powalić przeciwnika.

Opublikowano

Talonowi nie zmieni za dużo to, w late game, potrafi zrobić duże zamieszanie ( jeśli ogarniasz go ), wyłapujesz zabijasz na kombo i biegniesz dalej.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

TO NIE JEST ZMNIEJSZENIE DMG Z Q ! TO JEST ZMNIEJSZENIE KRWAWIENIA !!!

Talon dostaje tez niejakiego buffa mozna powiedziec bo E+W tak jakby sie nie stackowalo z pasywem a teraz sie bedzie.

Opublikowano

@up, czyli jakby nie patrzeć to dmg będzie mniejszy xD

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Bardzo mi smutno że nerfią jedną z moich ulubionych postaci, ale nie uważam że będą to jakieś znaczące zmiany. Jak napisał MrPiotrek - jak ktoś ogarnia to nie będzie miał problemu z grą.

Bywalec
Opublikowano

Grałem Talonem przed i po nerfie - nie ma to dla mnie dużej różnicy.

Talon to assasyn, jak przeszkadzać komuś będzie mały dmg, to robi bardziej pod ad on i tak nie będzie ginął.

Sama jego mechanika jest op, dobrze, że go nie zmienili.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Nerf Talona jak najbardziej pozytywny i konieczny bo był tak silny że byle noob mógł nim wymiatać a teraz wykrzesać z niego potencjał będą potrafili tylko lepsi gracze którzy znają tę postać.

Opublikowano

I tak większy dmg jest z w, ult jedynie do tfów. Zazwyczaj i tak lecisz od razu na adc, apc żeby go szybko wyeliminować.

Talon tak, czy siak op.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Eve jest "nerfiona", czyli ult którym i tak się zaczyna będzie bić % obecnego HP a nie maksymalnego + Zwiększają jej przaeliczniki z 0.35 niedawno do 0.5 obecnie.

Opublikowano

Darius jest śmiesznie łatwy do skontrowania... Wystarczy byle jaki slow i sobie go mikrujesz czymś co bije na dystans bo cham nie ma doskoku. Eve przecież dostaje nerfa. Według mnie najbardziej na nerfa zasługują Katarina i Akali bo to dwa mega op champ'y które nie wymagają umiejętności do grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...