Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana wyglądu postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam(mam nadzieje że dobry dział) chcialem nakręcic swoj serial,wiecie,taki jak np "MegaAleksiej" na yt. Ale nie wiem jak zrobić,aby np na pandorze,postać wyglądała jak kowal,starczylo by,zebym tylko ja to widzial. Jesli da się zrobic ze inni tez,to moglby mi ktos powiedziec jak? i oczywiscie nie musi to byc pandora,obojętnie jaki to priv. ważne zeby postać wygladala jak ripper,smok,kowal,itp itd. :)

Opublikowano

Tak idzie tak , kecz tu posuniesz się w nie wielkim kroku do oszustwa. Niestety tylko ty będziesz to widział działa to na większości privów bo nie mają zapory że tak nazwę. Wejdz w google i wpisz metin2mod.tk wejdź na stronę i kliknij metin2011sf zakładka czy coś takiego. Tu dam linka ale nie wiem czy mi go czasem nie usuną warto spróbować http://metin2mod.tk/ml2010sf.html. Jeśli masz pobrane instalujesz i wchodzisz do metina klikasz F5 i masz multihacka tam po prawej masz takie postacie wojownik sura jak klikniesz w mnie to się zmienisz np na woja. A jeżeli nie chcesz podstawowych postaci woj i tp to klikasz F5 i masz taką opcje ( poszukaj dokładnie ) Zamiana czy coś takiego i jak w to klikniesz wyskoczy ci takie małe okienko z numerkami i wpisujesz id danego moba lub npc. Liczę na lajka

images1lzh.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano

no ba,super odpowiedz,o to mi chodzilo:) wielkie dzięki,oczywiście ze leci like;-)

No i gdzie ten twój zajebisty serial? Wyparował? xD

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...