Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoxServerMine [Nabór Administracji]

prosik321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje Administratorów do pomocy z serwerem , serwer dopiero został zakupiony czyli mapka nie jest zacna ani nic takiego po prostu dodałem spawn który znalazłem w paczce z pliczkami serwerowymi od BR3ND jesli sie nie myle (tak btw polecam pliczki :D) . No dobra przejdźmy do sedna sprawy .

Wymagania :

- Mała znajomość z pluginami chodzi o [world edit ],[pex] , [World Guard ] i tym podobne .

- 15-16 + !

- Minecraft premium

- I oczywiście starać się o to by serwer był stabilny i zadbany chodzi mi o częste odwiedzanie serwera

- Dużym + by byl mikrofonik i teamspeak i oczywiście najważniejsze są ładne i zrobione z głowa budowle .

No i to by było na tyle z tych wymagań głównych jeżeli chodzi o ilość wolnych miejsc jak narazie poszukuje 4 administratorów ponieważ serwer ma tylko 5 slotów zakupiony tylko i wyłącznie na zrobienie miasta działek itp itd .

Jaki typ serwera ? :

Role-play

Z jakiej serwerowni zakupiony serwer :

MineServ

Ile slotow bedzie mial Gotowy RoxServerMine ? :

Minimum 20 +

I czy to jest mój pierwszy projekt ? :

Jest to mój trzeci projekt serwera .

Aha i mile widziane osoby które lubią się zajmować stronami www ,

Odrazu będę z wami szczery od zawsze lubialem się bawić serwerem od strony FTP dlatego nie szukam żadnej pomocy z pluginami czy cos chodzi mi o godna zaufania administracje na której będę mógł polegać i będę miał świadomość ze nie walna szałasów jako jakies budynki np ratusz czy cos :D tylko będą wkładać jakiś wysiłek by serwer był ładny i zadbany .

Aplikacje skladac pod nr gg : 2829271

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...