Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić cheat'a do Cs 1.6?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , od razu informuję ,że jestem zielony jesli chodzi o programowanie i wlasnie o to mi chodzi....

Więc tak.... chcialbym się dowiedziec krok po kroku jak zrobic tego cheata , zaczynam od nauczenia sie jezyka c++ dobrze robie???

Jeszcze raz prosze o to aby mi i innym ktorzy mają ten sam problem pomoc ale naprawde krok po kroku zrozumiale

WIELKIE SZCZERE DZIĘKI!!!! :) :) :) :) :P :P :P :P :D :D :D

Opublikowano

Ściągnij gdzieś baze haxa (jest dostępna na tcheats, poszukaj w google tej strony) - jeśli WH to najlepiej cheaty od Razor923 czy jakoś tak, masz tam bazę + kod na ESP/WH.

Opublikowano

Tak, większość cheatów pisana jest w języku C++. Polecam Ci pobrać z internetu gotowy kod, przerabiać go, a potem iść metodą prób i błędów - tak nauczysz się najwięcej. Kilka podstawowych poradników i jakoś dasz radę. W razie większych problemów, służę pomocą na PW (tylko nie proś o poradnik krok po kroku jak stworzyć hacka).

Opublikowano

Zacznij od nauki C++, nauka typu "Widzę to, tak to działa, ale nie wiem" jest błędna, możesz coś źle zrozumiec. Kup sobie jakieś Vademecum z www.helion.pl z języka C++, gdy nauczysz się już tego języka i dalej będziesz miał problem pisz na PW, bądź w dziale od Counter Strike'a. ;)

Polecam się na przyszłość.

Opublikowano

http://www.gamedecep...light=base hook

to jest tutek do rozpoczecia kodowania w cs 1.6 ja tak zaczynalem juz dawno temu własnie na tym temacie, masz tam baze wraz z funkcjami czita takimi jak

:wallhack

nosky

duckjump

i tylko twoja wyobraznia moze ci ograniczac swojego czitka jak juz podłapiesz co i jak to zapraszam cie na stronke jak w temacie na dole czesc milej zabawy!!!

ps: czy to jest cs 1.6 czy non-steam to nie ma roznicy .baza bedzie ta sama jak w temacie chodzi tu głownie o róznice w adresach offsets ktore odpowiadaja za opengl.dll i tyle nic trudnego

jak chcesz sie dowiedziec cos o memory haxach to wlasnie stronka:http://guidedhacking.com pomoze ci w nauce i podstawa to cheat engine do odnajdywania adresów i ollydbg

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...