Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wyłącza się fifa 13

paxino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie fify 13 gra przy próbie wczytania meczu wywala do pulpitu oglądałem poradniki na youtube, ale niestety jedynym wyjściem jest odświeżanie 3 razy przed włączeniem meczu co jest uciążliwe. Czy ma ktoś jakieś rozwiązanie tego problemu? Gra orginalna

Opublikowano

Musisz zacząć od nowa grać. Ew. zaktualizuj sterowniki do karty graficznej i DirectX.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Win 7

Ma ktoś może link do sterowników NVIDIA GeForce GT 220 bo nie mogę na stronie nvidia znaleźć

Opublikowano

Mój Kompuer ->PPM -> Właściwości->Manager Urzadzen->Kartay Graficzne-> i tam ci sie pojawi twoja karta graficzna klikasz 2 razy LPM wchodzisz w sterownik -> aktualizuj sterownik -> Wyszukaj automatycznie zaktualizowane oprogramowanie.

A jak nie to robisz:

Origin=>moje gry->PPM na Fife -> Napraw Instalację.

Opublikowano

Tutaj na Win 7 dla 64-bitowego systemu:

http://www.nvidia.pl/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/310.90/310.90-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe〈=pl&type=GeForce

A tutaj dla Win 7, lecz 32-bitów:

http://www.nvidia.pl/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/310.90/310.90-desktop-win8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe〈=pl&type=GeForce

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...