Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak szybko się wybić.

Shoobe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, otóż mam 11 lvl, golca, 5 LF3, 6 flaxów i chciałem dowiedzieć się jak szybko uzbierać kredki i uri (jakie mobki bić itp.) na dalsze wyposażenie, oraz również co po kolei kupować (np. zbierać na peta, czy wydawać uri na coś innego).

Za odpowiedzi z góry dzięki.

2815676267.png

Opublikowano

Czy wy nie umiecie szacować? oho! za lordakie dostaje 2 uridium a za saimona 6 uri! hmm bije je w podobnych czsach chyab bardziej oplacalne bedzie mi bic sajmony hmm jakei lasery kupic> LF3 bo chyba sielniejsze boze czy ta gra jest taka trudna ze wymaga konsultacji na forach? ja jak zaczynalem to sma wsyztsko czytalem co pokazywalo sie w grze i bilem co sie dalo i o ile dawalem rade az wkoncu pah ! FE.Potem doszły boty ale to już inna sprawa a więc czy naprawde trudno ci ocenić jakie alienki najlepiej ci bić?

Opublikowano

Najpierw rób napędy i lf3 potem bo2 drony ulepszenia dronów lf4

Peta bez premki i kamikadze 3/surka 3 się nie opłaca kupować

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

i zamien golca na leonka to najwazniejsze bedziesz o wiele wiecej bic z rakiet i mniej kasy na ammo wydasz pozatym sprzedaj flaxy jesli masz na 6 lvl je i kup za to 5 innych i je exp do 6 i sprzedawaj i tak w kolko, rozbuduj skylab sprzedawaj promerium, i bij wsio jak leci i sie wybijesz

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Ja polecam kupić vegę , i przesiąśc sie na x2.

Tam mi najlepiej idzie zawsze. Łatwo idzie na tej mapce dorobić się szybko FE.

Napędy i dodatki-> LF3 full (meanwhile troche osłonek kupuj) -> osłonki i cała reszta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...