Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shen ?

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już od ciebie zależy, ale mogę powiedzieć że Shen jest ciekawym champem, ale z tego co pamiętam to na rankedach jest instabanem.

+Globalne Ulti, twój ma problemy, odpalasz na nim ulta i on dostaje tarczę a ty teleport do niego,

+Taunt jest świetny gdy przeciwnik ucieka, a nie ma flash'a, jeżeli grasz suportem to dobre synchro i linia wygrana,

+Coraz to bardziej popularny jako Jungler ze względu na wytrzymałość,

+Dobre ganki przez Dasha,

+ Q daje ci regen po zaatakowaniu,

+W daje ci tarczę na siebie samego, gdy przeciwnik zaatakuje zmniejsza się wtedy CD Pasywu,

+Pasyw zadaje co 8 sekund dodatkowe obrażenia.

-Słabo odczuwalny DMG,

-Trochę mniej wytrzymały od reszty offtanków,

-Źle użyte ulti = 2 fragami dla wroga,

-Złe synchro kończy się głównie stratą części HP, co utrudnia dalszą walkę na linii,

-Dash zżera 120 energii, przez co źle użyty= Śmierć,

-Jungla jest bardzo powolna.

Tutaj właśnie pojawia się problem, gdyż jest kilka ścieżek Shen'em, widziałem buildy pod Solo Top, Supporta, Jungle, lecz dalej nie jestem wstanie stwierdzić w której roli on się sprawdza.

Mogę powiedzieć że na fragi nie masz co liczyć, ale wspomagać będziesz mógł bardzo dobrze.

Opublikowano

- Ultim które może uratować naszego sojusznika

- Prowokacja

- Dobry na jungle jak i solo

- Wytrzymały

- Dobry pasyw

- Dobre ganki

Opublikowano

Polecam i nie polecam ;)

zależy czy lubisz grac takimy champami..

bu tu nie jest trudno o killa

ale napewno bedziesz do tylu od innych champow

to taki supp/tank

wybór nalezy do cb

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

@up: Napisał byś jakie ma skille itd. Widzę, że w każdym temacie się tak wypowiadasz. Piszesz, że to jego wybór, ale skoro pyta się, to najwidoczniej nie jest pewny czy go brać, więc byś mu ułatwił może tą decyzje.

Shen -

Wytrzymały

Dobre ulti

Doskok

Dobry w TFach

Daje rade jako supp i tank

Z jednej strony opłaca się go kupić, lecz musisz liczyć się z tym, że jest banowany prawie na każdym rankedzie.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Jest świetny i zdecydowanie go polecam. Jak jestem first pickiem to nie banuje go, czekam aż koleś zbanuje postacie a jak nie zbanuje shena to go biorę i zazwyczaj top wygrany a i kolegom z drużyny można na lajcie pomóc

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

to zależy jak masz shena w lvl 1 do tak 12 to kile sobie nabijesz ale jeśli masz około 20 to sobie kili shenem nie na robisz ponieważ będziesz musiał zostawiać dla adc ...

sorry ale jesteś głupi wolał bym uzbierać 3150 IP niż wydawać RP co później ci sie przyda :> np bedzie darius albo ktoś za 6300 i bedziesz chciał go kupic i co lipa ?

Shen

- hp regen z q

- W dobre jak jakiegoś debila chcesz uratować bo lata za fragami

- E to samo co UP

- R rozpierdala system :>

Opublikowano

@up

To moja sprawa co robie ze swoją kasą więc chuj Ci do tego..

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...