Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sdlongju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie gram na tym servie nie długo ale mam dziwne lagi i często wywala a znajomi graja i w sumie mają okey tylko lagi w miescie jest jakis sposób zeby nie było tego co opisałem...... szukałem tego typu tematów ale nie bardzo jest cos konkretnego

Opublikowano

Lagi w mieście są normalne u każdego gracza. Po prostu jak wchodzisz i jest dużo graczy to Ci się ładuje ich położenie i dlatego Ci się troszke laguje :)

Opublikowano

co ta są lagi wiem ale czy jest jakis powod tego ciągłego wywalania z serva ..lagi wytrzymam ale oprocz wywalania czesto zacina sie tak jakby tracił lacznosc a po chwili znowu bije i zaraz kick

Opublikowano

ja to rozumiem tylko zazwyczaj jak pytam znajomych lub nawet ludzi w grze to oni nie maja takich czestych kickow mnie co kilka minut wywala a jak expie sam i przejdzie ktos kolo mnie to lag i kick :/

Opublikowano

moze sie to dziac przez slabego kompa lub neta ;/ ale na srodku miasta w dzien chyba kazdy ma lagi . moze masz inne programy powlaczane jak grasz?to tez skutkuje kickami i ostrymi lagami

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

Mi chodzi w sdl ładnie all ^^ także możliwe że prze kartę graficzna ^^ ja mam 4gb

@BTW jest masa osób grająca na tym serwerze :) wiec może także przez to :)

Aktualnie gram na privach ^^, Na PL-u miałem maksymalnie 85 lvl :) może kiedyś się wróci jak się wyżyje na privach :P BTW narazie szukam priva do grania ^^