Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lekkie lagi na starym lapku

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. ASUS X51RL, czyli Pentium T2370 + XPRESS 1100. Kiedyś NFS:PS chodził bez większych ścin na średnio-high. Dzisiaj proc w idlu ma 55-60 stopni, kilka kart zcina totalnie dźwięk dopóki się nie wczytają, gry.pl lagują. Rejestr i dysk wyczyszczone czym się da, Dr.Web nic nie wykrył. Nie wiem o co chodzi, może jakiś proces jest zasobożerny ? Martwi mnie też temp. procka w idlu, z nowym Zalmanem STG2 nie zmalała.. Wszystko dokładnie wyczyszczone

@EDIT

chrome zjada 45% procka, gg 25%, coś dziwnego troszku ;p

Opublikowano

Siemka. ASUS X51RL, czyli Pentium T2370 + XPRESS 1100. Kiedyś NFS:PS chodził bez większych ścin na średnio-high. Dzisiaj proc w idlu ma 55-60 stopni, kilka kart zcina totalnie dźwięk dopóki się nie wczytają, gry.pl lagują. Rejestr i dysk wyczyszczone czym się da, Dr.Web nic nie wykrył. Nie wiem o co chodzi, może jakiś proces jest zasobożerny ? Martwi mnie też temp. procka w idlu, z nowym Zalmanem STG2 nie zmalała.. Wszystko dokładnie wyczyszczone

@EDIT

chrome zjada 45% procka, gg 25%, coś dziwnego troszku ;p

Mam podobnie u starego lapka

Wyśle że to wina zastoju i przepracowanych H

Podaj mi ile godzin lapek ma pracy

P.S (moderator działu a nie wie)

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

coś słabiutko z tym Zalmanem, sam używam w laptopach lepszej ale ryzykownej prolimatech ok 5 do 10 stopni różnicy w tym samym sprzęcie , delikatnie przewodzi prąd wiec trzeba uważać jak się smaruje

to wina systemu, windows tak ma. im więcej go optymalizujesz i czyścisz tym gorzej zacznie ci działać to co ma wyższe wymagania a o przymulaniu nie wspomnę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To lipa troszku ;p Niby format był niedawno ale niepotrzebnie czyściłem wszystkim. No nic, i tak w tym tygodniu już zasilacz kupuje.

Co do temperatury to na starej paście też 55 było, może chłodzenie do dupy czy cuś (wcześniej temp. nie sprawdzałem więc nie wiem ile było)

lajki rozdane, zamykam

@EDIT

było ustawiane na"wysyłanie wiadomości" :P Dałem Super Performance, temperatury skoczyły ale lepiej zawsze jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...