Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobrze zrobiłem zaczynając grę na s26?

luk2506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ;) Nie wiem czy dobrze zrobiłem a może lepiej było by zostać na SG?

lewbvb2.png

Opublikowano

Lepiej jakbyś został na SG ale jak postanowiłeś wrócić do PL'a to dobrze zrobiłeś :) s26 to dobry wybór :) Niske ceny + duzo ludzi co robi ze gra jest bardziej przyjemna !

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Solar jak najbardziej ;)

w miare młody serwer(Najmłodszy), małe ceny i dużo graczy, a co za tym idzie... dużo sklepików.

Tylko pamiętaj, że kiedyś połączą serwery i ceny się ustabilizują.

Z reszta fajnie się gra na serwerach, gdzie jest dużo graczy, zawsze jakieś urozmaicenie rozgrywki..

Opublikowano

Jeżeli, dużo osiągnołeś i masz sporo kolegów/koleżanek na SG to nie zaczynał bym, ale jeżeli nic wielkiego to dobry wybór niedługo zostaną połączone servery i na prawde metin2 PL bedzie dużo lepszy.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Jeżeli, dużo osiągnołeś i masz sporo kolegów/koleżanek na SG to nie zaczynał bym, ale jeżeli nic wielkiego to dobry wybór niedługo zostaną połączone servery i na prawde metin2 PL bedzie dużo lepszy.

Jak najbardziej masz racje co do tego, na Plu będzie baaardzo dużo graczy w miastach, gdyż zbiorą się ludzie z różnych serwerów.

Będzie kogo tłuc :D

Już szykuje eq na plu, dobijam skille i cisne.

@topic:

Dodam jeszcze, ze nie ma to jak global polski ;)

Opublikowano

Tak dobrze zrobiłeś gdyż to jedyny serwer na którym jest dużo graczy , ale za to są też niskie ceny i łatwo się wybić.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Solar jest trafnym wyborem. Bezproblemu na niskim lvl można się wybić dobrym eq. Graczy jest mnóstwo. Ceny są do przyjęcia.

Bardzo dobrze, zrobiłeś. Ja grałam przez 2 dni, wbiłam 25 lvl i mam już lwia zbroje na +7, kolczyki, naszyjnik,bransolete z drewna na +8.Jakw idzisz tylko 2 dni i takie eq.

Chciałbyś należeć do Media Team a tutaj zostałeś odrzucony ?

Skontaktuj się ze Mna poprzez gg. Pomogę Ci !!!

8736939

Opublikowano

Sam właśnie zastanawiam się nad skończeniem gry na PRIVach, mam na Solarze jeszcze 1 postać , ale muszę dropka do tego zrobić i tu PYTANIE :

może ktoś podać działające boty na Solara s26 ??

Opublikowano

Jesli ogólnie masz hacki, boty na Metin2 PL to działają na każdm serwerze. Nie ma wyszczególnień, że jedne działają na tym a drugie na tym. Skoro chcesz dropka to polecam bez haków

Chciałbyś należeć do Media Team a tutaj zostałeś odrzucony ?

Skontaktuj się ze Mna poprzez gg. Pomogę Ci !!!

8736939

Opublikowano

Czy dobrze ? Nie możemy Ci tego powiedzieć, nie wszyscy lubią to samo ;-)

Wydaje mi się, że na każdym serwerze jest warto zagrać.

Opublikowano

Tak dobrze zrobiłeś gdyż to jedyny serwer na którym jest dużo graczy , ale za to są też niskie ceny i łatwo się wybić.

Widzę masz dużą wiedzę o serwerach metin2 wejdź sobie na monastyr ch1 niebiescy i mi powiedz że tam jest mało graczy ^^. Top Dobrze zrobiłeś solar i monastyr to serwery które utrzymują poziom ( solar tańszy)

Opublikowano

Źle zrobiłeś, znowu powrót do tych dzieciaków?

Nie dość że zdzierają z Ciebie kasę na is to jeszcze ta atmosfera, wiele osób z podstawówki itp.

Na SG masz bynajmniej spokój oraz inną atmosferę, a co do eventów to już w ogóle jest ich tam przecież pełno.

PL - Shit SG - Good

Opublikowano

Źle zrobiłeś. Na SG jest coś takiego fajnego, że każdy jest sobie równy. Ja postacią 14lvl napisałem do osób z 75+lvl i odpisali mi zawsze (jeśli nie byli afk). Na PL'u to tylko "Kiedy event?" "jaki event?" ktoś się wkurwi i odpowie "wejdź na forum to sie dowiesz baranie" i się zaczyna hejt "twoja stara".

A wypady do DT z GM'em na SG? Miodzio.. kto był ten wie, że zajebiście się robi i przez to ceny są niskie bo każdy tam pali eq (na rynku stoją bambuski+8 za 5-8kk :D)

Na SG masz przyjemniejszy drop bo jak ktoś Ci sksuje metka - dostaje bana za to na krótki czas (za czasu gdy grałem to było to 1-3dni)

Jak wolisz :P

photo261314.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Solar jak dla mnie słaby lecz graj jak ci się znudził SG .

Zobacz na daty od napisania ostatniego posta i nie odkopuj starych tematów. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...