Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Email metin2

roland12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , kolega ukradl mi konto i zmienil emaila na swojego ..

Nie znam jego hasla do emaila bo bym nie pisal tg posta ;/

Ale jak odhackowalem konto , to jest na jego emailu te konto .. , to jak zmienić tego emaila jego na mojego .!

Czy jak zmienie emaila a on nie zaakceptuje przez te 3 dni to bd na mojego czy anuluje . ???

Opublikowano

Napisałeś to tak chaotycznie, że teraz nawet nie wiem kto ma to konto...

Powiedz mi... czy znasz tego kolegę z reala ?

Opublikowano

To znak. Metin2 to zło, skończ z tym.

Musisz złamać jego hasło na e-maila albo poprosić żeby Ci oddał. Co to za kolega który Ci coś kradnie? Złodziej, a nie kolega.

Opublikowano

Nie znasz hasła na maila, to jak zmienisz? A łamanie haseł, i wkradnięcie się na jego e-mail jest nie dozwolone, może iść z tym na policje ;p

Opublikowano

Fajnych masz kolegow jak ci zajebal postac H@H@

Opublikowano

Chyba łatwiej iść do niego(jeśli kolega z reala) do chaty i mu "zagrozić" :) no chyba, że jest starszy i większy i w ogóle, to faktycznie pozostaje ci kombinowanie z mailem

beztytuuacf.png

Opublikowano

Ja bym go nie nazwał kolegą skoro posunął się do tego, że ci ukradł konto :D

Ja bym na twoim miejscu spuścił mu łomot, bo inaczej konta nie odzyskasz, gdyż nie posiadasz e-maila, który przysługuje do konta.

Fajnych masz kolegow -.- pozdro

Opublikowano

Napisz do Supportu, że nie masz dostępu do konta i proś o zmianę E-maila.

Dostaniesz odpowiedź od GM'a danego serwera, który albo uzna, że to twoja wina i nie odpowiadają za to, albo twoje zgłoszenie zostanie podniesione do poziomu CoMa.

Dostaniesz wiadomość od CoMa w, którym najpewniej otrzymasz pytania, aby udowodnić czy konto jest na prawdę twoją własnością. (Małżeństwa?, Poziom umiejętności?, Przedmioty z depozytu? etc ...)

Jeżeli odpowiedzi będą zgodne z prawdą, dostaniesz polecenie dodania swojego E-maila do konta supportowego. (jeśli nie użyłeś go do rejestracji w supporcie)

Po paru dniach, twój E-mail powinien zostać zmieniony na podany przez ciebie, wtedy zmienisz hasło i kolega już nie pokombinuje.

PS#: Na przyszłość, nie rozdawaj passów nikomu, ponieważ za konto odpowiedzialność masz jedynie ty, więc w przypadku strat z konta, nikt ci niczego nie zwróci.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Sylwoszczak ma absolutną rację, administracja może sprawdzić IP ostatnio zalogowanego użytkownika i sypnąć mu perma, oczywiście musisz mieć dowody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...