Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CheatEngine Nieskończona ilość żyć w DiamondDash na Facebook'u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dziś chciałbym wam zaprezentować nieskończoną ilość żyć w popularnej dość grze DiamondDash na Facebook'u, po wymieniam co i jak w punktach będzie prościej ;p

1.Najpierw pobieramy program który nam umożliwi debuggowanie żyć w grze. Ten program to CheatEngine 6.2 Link---> http://cheatengine.org/

2.Gdy już pobierzemy nasz CE otwieramy go, w lewym górnym rogu naciskamy taki komputerek i szukamy procesu, w przeglądarce Firefox nazwa procesu to podajże 00000DF8-plugin-container.exe

w Operze to 00000070-opera.exe, a w Google Chrome musicie poszukać jest tam dużo procesów.

3.Jak już wybraliśmy nasz proces to naciskamy w CheatEngine Enable Speedhack i przesuwamy suwak na taką szybkość jaką chcemy, gdy ustawimy naciskamy przycisk Apply i wszystko powinno działać.

Pamiętajcie że standardowa szybkość bez używania CE to 1.0

DD - Diamond Dash

CE - Cheat Engine Wrazie problemów z CE piszcie na numer gg 9751816

Proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy Mini Poradnik ;] Pozdrawiam wszystkich

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A co ma speedhack do nieskończonej ilości żyć?

A nawet jakby to gra pewnie jest zabezpieczona przed takim łatwym zmienianiem jej szybkości.

Żeby zrobić sh to już nie w CE tylko trzeba bawić się w inne rzeczy...

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

A co ma speedhack do nieskończonej ilości żyć?

A nawet jakby to gra pewnie jest zabezpieczona przed takim łatwym zmienianiem jej szybkości.

Żeby zrobić sh to już nie w CE tylko trzeba bawić się w inne rzeczy...

A to ma Speedhack do nieskończonej ilości żyć że życie masz za 7 minut lub za 10 i sobie przyśpieszasz a nie czekasz 30 min na wszystkie 5 żyć ;p

a to działa jeszcze dzisiaj patrzyłem ;p

Zobacz sobie a nie od razu mówisz że nie działa ;] pzdro

Opublikowano

Nie wiem nie gram w te gry.

Ok sprawdzę i dam edita.

@Na chrome tak po prostu nie działa.

Na chrome to i mi nie dziala ;p

Jednak gdy oglądałem filmiki o tym bocie to nie którym na Google Chrome działało ;)

Opublikowano

DZIAŁA BARDZO DOBRZE DZIEKI ZA TUTKA

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Opublikowano

Chyba rozpracowałem Google Chrome. Proces za to odpowiadający ma 8000k zużycia w Menedżerze Zadań - nazwy nie podam, bo i tak nie można jej z poziomu systemu przeczytać, ale trzeba poszperać. Nazwa, której używa przeglądarka w tym przypadku to plugin blocker. ;-)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

zrobiłam jak trzeba, włączyłam grę, życia jak się kończyły tak się kończą...nic sie nie zmieniło... :(

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...