Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ut

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albiol na Pique, na prawa pomoc Jesus Navas, na atak możesz torresa zakupić, jak starczy to na LO Jordiego Albe

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Kup sobie szybkich napastników bo tymi to na prostopadłe jak maluch przyśpieszasz ;) Ale ogł to polecam Ci Angel Di Maria- Szybki, dobry strzał , i drybling koszt za 32tysiące kupisz Na Po jak chcesz z Milanu jest zajebiscie szybki obrońca ma 92 tej szybkości i jakieś 1.81m to sporo i obony ma jakąs 81 to obrońca nazywa się na A (nie pamiętam już jak)

Nie potrzebnie na Albe ja bym wolał Po wymienić bo tego co ma jest dobry ;) sam go mam ^^

Opublikowano

Kup sobie szybkich napastników bo tymi to na prostopadłe jak maluch przyśpieszasz ;) Ale ogł to polecam Ci Angel Di Maria- Szybki, dobry strzał , i drybling koszt za 32tysiące kupisz Na Po jak chcesz z Milanu jest zajebiscie szybki obrońca ma 92 tej szybkości i jakieś 1.81m to sporo i obony ma jakąs 81 to obrońca nazywa się na A (nie pamiętam już jak)

Nie potrzebnie na Albe ja bym wolał Po wymienić bo tego co ma jest dobry ;) sam go mam ^^

Radzę Ci abyś trochę się zapoznał z FUT, a nie od razu pisał posty. Skład widać jest robiony pod prawie całą lige hiszpańską (oprócz cazorli) oraz reprezentacje Hiszpanii. Tak więc po kiego ty chcesz kupować tego 'szybkiego obrońce z Milanu', tak apropo to Abate ma 93 Pace'a. Co go wprowadzasz w błąd, że ma wolnych "jak maluch" napastników, callejon ma 90 pace'a...

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Radzę Ci abyś trochę się zapoznał z FUT, a nie od razu pisał posty. Skład widać jest robiony pod prawie całą lige hiszpańską (oprócz cazorli) oraz reprezentacje Hiszpanii. Tak więc po kiego ty chcesz kupować tego 'szybkiego obrońce z Milanu', tak apropo to Abate ma 93 Pace'a. Co go wprowadzasz w błąd, że ma wolnych "jak maluch" napastników, callejon ma 90 pace'a...

1.Mama przegrane 270 meczy na FUT... 2.Wiem że robiony pod ligę hiszpańską ale 1zawodnik dużo nie zmieni 3.Nie interesuje się ligą hiszpańską ale wiem że soldado jest wolny ... 4. Skończyłeś już ?
Opublikowano

Pisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/770922-tryb-karieryfut-pomoc-w-budowaniu-druzyny/

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...