Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na RAVIA.EU! - Najłatwiejszy i okazały sposób. <CREATE BY GOLDENCOAST & MPC FORUM users>

CaliBra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

linia.png

Poradnik - Jak zarobić yangi, niedużą pracą na serwerze Ravia.EU

1339096933-U33015.png

linia.png

Krok I

Zwróć uwagę na kod usunięcia postaci !

- Tworzymy postać, najlepiej surę WP lub Wojownika Bodego (liczy się szybkość ubijania mobów).

- Gramy nią normalnie - expimy, robimy questy. Jak zauważyliście, dropią wam hematyczne szkatułki. Z nich wylatują przedmioty z IS - chodzi mi przede wszystkim o 'Rękawicę Złodzieja', 'Pelerynki', 'Pierścień Doświadczenia', 'Buty Wiatru' i 'Bodzie.

- Możemy sprzedać lub zostawić w depozycie - Pierścień Doświadczenia i Bodzie. Reszta będzie nam potrzebna.

- Wszystko zrzucamy do depozytu.

linia.png

Krok II

Tworzymy nową postać.

- Wchodzimy na TeamSpeak - Ravia.eu

- Rozmawiamy z ludźmi i dogadujemy się, aby przyjęli nas do gildii na jeden dzień.

- Wbijamy maksymalnie 9 poziom, zakładamy buty wiatru i rękawicę złodzieja. Bijemy moby pokroju - Wilki, Psy, Dziki.

- Uważaj ciągle na poziom doświadczenia. Gdy będzie on blisko kolejnego poziomu - oddajecie cały exp na gildię.

- Dropimy hematyczne szkatułki i albo je sprzedajemy od razu, albo sprzedajemy ich zawartość. (W 30 minut można zdobyć ich około 20, z czego jedna kosztuje 2kk [20 x 2kk = 40kk])

linia.png

Chcesz się zrewanżować za poradnik? Kliknij 'Lubie To' i zapraszam na mój kanał na Youtube : xxx

24odr2q.png

Odnośnik : www.youtube.com/goldencoastpl

Opublikowano

tutorial odmienił moje życie, dzieki

Nie widziałem takiego tuta.

Nie każdy jest tak 'kumaty' jak Ty...

24odr2q.png

Odnośnik : www.youtube.com/goldencoastpl

Opublikowano

To podstawowa metoda, z której korzysta pewnie wielu, jednak jakaś część zapewne o tym nie wiedziała. Tak już mam, że za przydatne tematy lub wypowiedzi daję like'a. W tym przypadku też tak jest. Good work.

Opublikowano

Fajny sposób. Leci + .

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Sposób znany. Czy to na lajka? Grafika na pewno ładna, dodaj jeszcze mapki z najlepszymi spotami. Kumaci znają, a nowi, którzy poznają ten sposób dopiero w tutku na pewno o tym nie wiedzą i będą się pchać na najczęściej zajmowane spoty, a starczy poszukać ;)

Dobra masz lajka. Ale dodaj te mapki ;)

Opublikowano

Chyba każdy zna ten sposób zarabiania. Ale dla początkujących i nieznajomym tego sposobu się przyda :)

Masz rację,tym bardziej,że denerwuje mnie Balmora i można wbić na tego harda i zarobić na starcie troszku :P

@Topic Estetycznie napisane.Wszytsko co powinno być,jest w tym poradniku.Odpowiedz mi jeszcze na pytanie.Czy ten sposób można używać jeśli mamy np. 80lvl ?

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...