Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa typu kwadratowa masakra sezon 3

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ^^ dziś z bratem ( który ma 7 lat chcemy pograć w minecrafta..) chodzi o to, że chcę server podobny do kwadratowej masakry sezonu 3 ; ... ale.. jak zrobić taką mapę ? plugin world edit nie działa na bukkicie ( przynajmniej mi na 2 kompach nie chodzi ) 1.4.6 ,,, tak więc może mi ktoś podesłać mapkę podobną do kwadratowej masakry 3 ? :D powiem tyle... 1 bedrock i na niej pusta skrzynia i tak z 50 kratek od niej następny bedrock i na nim też pusta skrzynka... itemy dam sobie sam do nich bo on mały to musi ich być więcej ; D ; ) Pozdrawiam i z góry dzięki... ; > Dam like ; ) :) :)

Pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi... ;D

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Co za problem sciągnąć single block challeng ? Temat bez sensu -_-

Jest problem... daj link ; >

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

DaN1o2pL sam jesteś bez sensu...

Mogłeś normalnie napisać a nie odrazu masz jakieś problemy.

Można też po prostu wgrać jakąś mapkę SkyBlock rozwalić co trzeba dodać co trzeba i x kratek od niej zrobić podobną na GM i to wszystko. :D

Opublikowano

Macie może jedną sieć? jeżeli tak, wystarczy mieć tego moda na dwóch komputerach, włączyć przez LAN i gotowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...