Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cass & Cho kompilacja

Shaigan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie ładnie :) fajny filmik widać ogarniasz te dwie postacie, szczególnie podobał mi się ten gank xina :D.

Opublikowano

Bardzo ładnie :>

I narobiłeś mi smaków na powrót do gry Cho :P Chyba jutro nim zagram kilka gier dawno nie grałem nim a w końcu to mój main.

+

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ciekawie zmontowane, ale serio - gdybym Cię spotkał w queue gold elo to bym był zachwycony, bo nie widziałem nikgo z PL w nicku. :f

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Najs, jest sporo ładnych akcji, a tak btw to moglbys podac build do cassio ?

Nie znam polskich nazw więc po angielsku ci napiszę :P

Ja zaczynam z butami i 3 potami, później 1 lub 2 doran ringi, hextech revolver i jeśli jest ktoś w miare nafeedowany w przeciwnym teamie to jedziesz rylai crystal scepter, a jeśli nie to z revolvera składasz Will Of The Ancients. Oczywiście w międzyczasie po doran ringu/ach kupujesz buty mpen. To juz mamy buty, rylai WOTA, więc możemy zrobić albo rabadon deathcap albo jeśli grasz na 3v3 to Unholy Grail, a jeśli grasz na 5v5 to nie powinno być problemów z maną, bo jungler powinien dawać blue. I na koniec składamy zhonya hourglass. O tyle :P W sumie mogę jakiś poradnik zrobić do Cassio i wstawić go. Ale myślę, że to zrobie w weekend bo teraz nie mam zbytnio dużo czasu :P

PS. Jeśli ktoś chce ze mną zagrać to piszcie nicki na priv. Szukam teamu do 3v3 albo 5v5 rankedów, bo ci, z którymi poprzednio grałem nie za bardzo mają ochotę :P

Ciekawie zmontowane, ale serio - gdybym Cię spotkał w queue gold elo to bym był zachwycony, bo nie widziałem nikgo z PL w nicku. :f

Niestety ostatnio niezbyt mi idzie na rankedach, bo ostatnie 3 przegrałem przez afków i flamerów ;p Jeśli jednak miałbyś ochotę zagrać duo, to chętnie ;) Nie flamuje i potrafię grać każdego lane :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...