Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domek wygenerował się sam! Czy to Herobrine?

led xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem! Mam problem... Stworzyłem nowy świat - tryb gry kreatywny. Leciałem i patrzyłem gdzie wybudować domek. I nagle na rzeką zobaczyłem mały domek - zdjęcie jest w spojlerze. Co to może być za domek? Ja go nie budowałem - sam się wygenerował. Nie wiem czy to ma z tym domkiem coś wspólnego, ale obok domku był z piasku zbudowany krzyż. Kolega mi mówił, że taka kombinacja - domek + krzyż - to może być Herobrine! Proszę o pomoc! Z góry dziękuję...

2qvfexu.png

Opublikowano

Durna prowokacja..

Owy Herobrine nie istnieje.. i z tego co wiem dom na screenie to dom wiedźmy..

Z krzyżem to kłamiesz... <_<

Pozdrawiam!!

ps. nudzi ci się w domu, że takie prowokacje zakładasz :P ??

@Edit:

literówka

x

Opublikowano

TAK to jest wszechpotężny HeroBrine , a tak na serio to domek wiedżmy xD:) , a świątynia na pustni to piramida w której jest półapka z tnt !

Czy wy zaczęliście grać czy to taki trollek nie udany o.O?

a edit: Domki wiedzm są od 1.4.2 chyba i nie żartujcie z dzieciaka , chyba że wy też nowi ?

matise00.png

Opublikowano

Nie gram na żadnych modyfikacjach. Przepraszam za ten temat, ale zapomniałem o wiedźmie i się przestraszyłem! A do tego krzyża to jest po lewej stronie ekranu z piasku zrobiony.

Opublikowano

Około rok temu z kolegą gralismy u niego na kompie, stworzyliśmy nowy swiat, graliśmy z 6h na tym świecie. Wzialem tego save do siebie zeby tez pograc. Kolega grał dalej i w górze widzial jedna odslonieta jaskinie 2x2. u mnie tego nie było. so?;_; boje sie.

Opublikowano

A ia grauem z kómplami i mieliśmy domeg z drefna i mnustfo djamentuf i byl Hirobrajn na prawde!11 wbil do naszego domuk i zbark0la diaksy wżystkje!1 jak ktoź nie wieży dma ssaa

Edit: A tak na serio, to domek wiedźmy. Krzyż albo sam ułożyłeś, albo generator.

Opublikowano

Dom wiedźmy.

Ten "krzyż" z piasku to zwykłe wygenerowanie

1358526012-U395594.png

| Kolega Hadesa |

| Jeśli Pomogłem Zostaw Like

;) |

Opublikowano

OMG...

Ile osób w każdym Temacie będzie pisało to samo co poprzednik UP i 2x Up oraz 3,4,5,6,7,8,9x UP?!

Jak to widzę słabo się robi...

Wystarczą max 3 same takie odpowiedzi a nie nabijanie sobie postów !

Jak już pisze Posta to dodam od razu odpowiedź bo dostanę Warna <_<

To jest dom wiedźmy...

mca.png
Opublikowano

Ten krzyż z piasku to zupełny przypadek, tak jak Świętej pamięci latające klocki dirta...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...