Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak połączyć się z kolega na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem zrobiłem serwer by Taki nie smialy wszystko działa u mnie ale problem jest w tym że kolega nie może się połączyć z tym serwerem

1. PortMap wszystko jest na zielono koncówki zmienione na 100

2. Hamachi jest podłączony do mojej sieci

3. Lancher ma taki jak ja dawałem do glownego folderu z metkiem

Co może być nie tak?

Opublikowano

Musisz wyłączyć firewall(Zapore Systemową) i Antywirusa. I on ma mieć w root i serwerinfo w launcherze IP z normalną końcówką.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Gość PoweRade™
Opublikowano

Czyli to wszystko co ja zmieniałem w plikach root to te wszystkie ip co wpisywałem ma być z normalną koncówką?

Zmieniasz tylko to co w kliencie. Nie ruszaj plików serwerowych. Tam nie nie zmieniaj.

Opublikowano

No tak ale mi chodzi o launcher w którym zawarte jest serwerinfo,metin2_2010 2x root i ten rot robilem w programie i tam zmienialem chyba z 10 razy ip to o to chodzi czy tylko zmienic w serwerinfo >?

Opublikowano

Tak należy rozpakować root --> plik serverimvo i wpisać tam IP - Dla Ciebie z .100 dla kolegi z normalnym IP. Następnie plik serverinfo w Launcherze i to samo Dla Ciebie z .100 dla kolegi z normalnym IP

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...