Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nimfa czy parta do expa

bennn786

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym sie zapytać co by bylo lepsze do expa.

Jest to woj body na s26 (global).

To tak nimfa +9 kd powtorki i smierci+3 i spalony.

Lub parta+7/9 kd nwm ale tez +3 (powtorki,smierci,potwora) bo narazie nie mam party musze zakupic :P.

Chodzi mi o to czym lepiej by sie bilo.

Z góry thx za odpowiedz bd

Opublikowano

Kolega up sie pomylił chyba parta z buta?

To może dodam ze mam malo deffa(512)a z lwem mam 662 narazie pamiatki robie jeszcze 3

wiec chyba z konia bd lepiej sie expic w v2 na szponach

Opublikowano

Mam nimfe+9 ale party nie mam ale chcialbym sellnac ją i kupic parte bo wszyscy mowia ze lepsza do expa w konia a na szponach deff wazniejszy :D

Opublikowano

Mam nimfe+9 ale party nie mam ale chcialbym sellnac ją i kupic parte bo wszyscy mowia ze lepsza do expa w konia a na szponach deff wazniejszy :D

Oczywiście, że parta lepsza. Nie zapominaj tylko, że parta jest droższa od nimfy i żebyś miał z czym expić ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Wiesz narazie kaske mam to parte+7 sie kupi i na dt lecz wczoraj mi spalil na 8 :/ ale nic czyli tak wynika zeby sprzedal nimfe a kupil parte okey thx za odpowiedzi

mozna zamknac temat

Opublikowano

Tak na prawde to ani tym ani tym, ale jeśli już masz wybierać to weź parte jeśli kupisz +9 z kd do expa + do tego dochodzi ci ten lew który daje dodatkowy bonus.

aqu1.jpg
Opublikowano

Mialem riba+9 sr 37 spalone kd lecz sprzedalem go zeby zakupic parte lub nimfe.Narazie mam nimfe te co podalem i wlasnie nwm czy sprzedac i kupic parte+7 i na dt czy nie sellac ?

Specjalista
Opublikowano

zawsze jest tak :

jeżeli expisz z buta to polecam miecz jeżeli z konia lub jakiegoś wierzchowca to 2-ręka i zamiast paty lub nimfy by był lepszy rib sr 35+ (ale to tylko moje zdanie) :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...