Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MINECRAFT - GIFT CODE/KLUCZ

52TORNADO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze: jak może wygasnąć gift code?

Po drugie: patrz na gwiazdki przy nicku, im więcej tym lepiej.

Po trzecie: wystarczy Ci 99,9% pozytywnych komentarzy z 6835 możliwych ? Zastanów się. Sam sobie odpowiedz na to pytanie.

Ja kupiłem gift code na allegro jak był jeszcze beta 1.5_01 (czy jakoś tyle) za 25 zł i nie wygasł jeszcze.

Opublikowano

Na pewnym zagranicznym forum hakerów, nazwy nie podam bo nie wolno, można kupić konta do mc hackowane po 2 $, same giftcody też są pewnie :)

Co do autora tematu, człowieku czy ty jesteś głupi? Wejdź na minecraft.net i tam jest o dobre 20 zł taniej...chyba że się coś teraz zmieniło a ty chcesz kupować drożej na allegro? No bez jaj, nawet widziałem że 6 osób kupiło te kody po 106 zł, co za nooby xD

Opublikowano

Na 100% to są kradzionki lub kody pochodzenia z nielegalnego zakupu. To nie jest automat do kawy, który w tradycyjnym sklepie kosztuje 200zł a na allegro sprzedawany jest bez marży i na 1 rzut oka bez ceny dostawy za 145 zł. Czy też po prostu wyprzedaż starego modelu (lub modelu powystawowego).

Mojang oficjalne stanowisko ma takie, że nie oddaje (sprzedaje po mniejszej cenie) giftcodów sposnorom czy innym podmiotom. Dystrybucja odbywa się tylko poprzez oficjalną stronę. Tak więc logiczne jest to, że ta Izabella posiada te kody z lewego źródła. Bo niby jak zdobyła te kody po cenie mniejszej o około 65 % mniejszej ??

Oryginał kosztuje około 90 zł.

Opublikowano

Dziwi mnie jedno: po co chcesz kupić za 104,90 lub 96,90 skoro z oficjalnej strony masz 19,95? czyli około 91 zł...

Po co wydawać więcej za mniej sprawdzone? wtf?

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Jezu..Ludzie może po prostu nie jest obeznany w transakcjach obcokrajowych...Może woli kupić u polaka..Jak chce troszkę drożej to niech sobie kupi.. Kody jak za 100 zł to na pewno są w 100% legalne. :)

G1iWyyb.png

Opublikowano

Jezu..Ludzie może po prostu nie jest obeznany w transakcjach obcokrajowych...Może woli kupić u polaka..Jak chce troszkę drożej to niech sobie kupi.. Kody jak za 100 zł to na pewno są w 100% legalne. :)

popieram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...