Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stacho z Elitets3.pl ddosuje inne teamspeaki

EliteTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem od niego parę smsów że wrzuciłem ten filmik na youtube i na inne portale, w tych smsach umieścił groźby kierowane w moją osobę. Czy to może mi się przydać jako dodatkowe dowody?

Opublikowano

Serwis opiera się na cheatowaniu itp. a pierwsze co robicie lecicie na psiarnie ? Nie no niezłą polewkę mam z was xD

A wracając do wielkiego problemu czyli meritum tak możesz to zgłosić doliczając grożenie czyli zagrożenie twojego życia.

Opublikowano

Serwis opiera się na cheatowaniu itp. a pierwsze co robicie lecicie na psiarnie ? Nie no niezłą polewkę mam z was xD

A wracając do wielkiego problemu czyli meritum tak możesz to zgłosić doliczając grożenie czyli zagrożenie twojego życia.

Tak, to forum opiera się na cheatowaniu ale DDoS'y to zupełnie co innego niż cheatowanie. Ciekawe co byś zrobił gdyby ktoś Twoje IP przechwycił lub Twojego serwera i by cały czas on padał, razem z Twoim internetem. Na "psiarnie" byś pewnie poszedł więc w tej chwili to My mamy "polewkę" z Ciebie.

Opublikowano

No właśnie na szczęście mam zmienne IP i tylko wchodząc na jego tsa dostawałem ddosy i parę razy byłem świadkiem jak ddosował innych.

Jeżeli jest jakiś dział na tego typu tematy to proszę o przeniesienie, nie chcę złamać regulaminu :)

Opublikowano

Własnie go złamałeś, napisałeś post pod postem.. ;)

Co do tematu, to nie wiem czy Policja coś pomoże w tej sprawie. :)

Opublikowano

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na komputerowym nośniku informacji, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Niewątpliwie skuteczny atak typu DDOS będzie można zakwalifikować jako działanie udaremniające lub znacznie utrudniające zapoznanie się z informacją przez uprawnionego.

Opublikowano

Ataki DDOS są zabronione, i jest wiele artykułów w Naszym prawie jest na ten temat... Wiem o tym, bo mam zajęcia na uczelni w zawodzie Technik Informatyk (a dużo mówimy o prawie)

Jak masz dowody, to nie ma na co czekać, bierz je i na policje, gościu dostanie troszkę latek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...