Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3

mcsliverek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mozecie mi zlozyc komputer taki zeby bf3 dzialal bez lagow na najwyzszych detalach ze skype lub jakimis programami odpalonymi budzet to 3000zl Prosze o szybka odpowiedz :)

29799496.jpg
Opublikowano

A przewidujesz O/C ? Czy masz ze starego kompa dysk SATA, nagrywarkę, dobrą budę ?

Sory ze tak dlugo ale dopiero przyjechalem, planuje od zera czyli wszystko oprocz obudowy bo obudowe sobie sam wybiore :)

29799496.jpg
Opublikowano

Ale czy O/C planujesz ? <_<

To trzeba wiedzieć przez zamówieniem, aby potem nie zdziwić się przy próbach podkręcania.

Nie nie planuje, a co do tego dyska i nagrywarke kupuje nowa czyli caly sprzet nowy od zera a oc nie planuje

29799496.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

o fuck, zapomniałem o zasilaczu :D

budę mówił że wybierze według własnego uznania więc nie wliczałem w cene.

@down no niech będzie że bez chłodzenia, ale słyszałem że ivy są dość gorące. IMO Gladius m40 będzie lepszym wyborem

Opublikowano

A po co chłodzić ten procesor, na dodatek Fortisem ? Jak już to tani Spartan, używany z allegro.

BOX i tak starczy, raczej dla wyglądu tylko, jeśli autora to interesuje.

Obudowę w takim razie sam sobie wybierze, w moim zestawie ma na nią ~200zł, ale Z9 jest dobra w tym przedziale cenowym ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...