Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zanim zapytasz czym zarabiać :)

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znany analityk przedstawia (co prawda było to dawno, i na wersje 0.8.0, to może i tak się komuś przydadzą te dane) uśrednione zarobki na każdym czołgu, w kolejności od największych do najmniejszych. Wynik jest średnią, bez bonusów z konta premium ani żadnych eventów.

Pierwszy link przedstawia bardziej aktualne dane. Ze względu na ostatnie "nerfy" zarobków dział samobieżnych, wartości dla nich mogą odbiegać od rzeczywistych.

http://www.vbaddict.net/wot.php?do=statistics&tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&fieldname=creditsn
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/166983-tank-profitability-average-net-income-for-all-tanks-in-game/#entry3063492

76561198001815076.png
Opublikowano

Przestarzałe.... starania dobre ale popatrz ile teraz przeciętny gracz zarabia na zwykłym Kw-1 bez premium.. napewno nie 9k ok 10-20

A właśnie, że 9k ;)

Przeciętny gracz to ten z eff do 1000 czyli śmiało można powiedzieć, że ten zły gracz.

Podpinam żeby nie było nie potrzebnych tematów na ten temat.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Przestarzałe.... starania dobre ale popatrz ile teraz przeciętny gracz zarabia na zwykłym Kw-1 bez premium.. napewno nie 9k ok 10-20

Częsciowo może i przestarzałe (ach te nerfy zarobków arty) ale gruncie rzeczy dane nadal są przydatne. Dane są uśrednione na podstawie 209k bitew.

76561198001815076.png
Opublikowano

A to sa zarobki na czysto?

Na czysto. Raczej nie możliwe jest wynieść z bitwy ujemną kwotę, bez odliczenia naprawy i amunicji.

76561198001815076.png
Opublikowano

Szkoda że chaffee wychodzi na -, tyle zbierania expa że myślałem że się tym będzie kasę trzepało :P No ale to pewnie czołg do zabawy.

Opublikowano

Szkoda że chaffee wychodzi na -, tyle zbierania expa że myślałem że się tym będzie kasę trzepało :P No ale to pewnie czołg do zabawy.

Bez premki to i T-50-2 ciężko wyjść na plus, ale dla chcącego nic trudnego :)

76561198001815076.png
Opublikowano

No nie :) widzieliście ostatni czolg na liście ?

Na 8 tierez tracę w sumie 700k a na 9 tiere zarobie 300k :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zgadzam sie

zgadzam sie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na czysto. Raczej nie możliwe jest wynieść z bitwy ujemną kwotę, bez odliczenia naprawy i amunicji.

Mi się udało :) rozwaliłem swojego wjeżdżając w niego i mi neta wywaliło :)

Sig.png

Opublikowano

Mi się udało :) rozwaliłem swojego wjeżdżając w niego i mi neta wywaliło :)

Chodzi o to że najmniejsza wartość jaką możesz dostać za bitwę to 0. Potem odliczamy koszty i dopiero jest na minus.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...