Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak odblokować nowe bronie w Far Cry 3?

patryk33a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam, musisz ją najpierw zdobyć.. Czy coś.

A tak w ogóle, to można ją przecież kupić.

5k0ms5H.png

Opublikowano

Idziesz z doktorkiem i każe Ci kupić broń w sklepie na początku a jeżeli już to zrobiłeś to idź/jedź w teren i szukaj obozów Vaas'a, tam będą uzbrojeni ludzie. Gdy ich pokonasz możesz po prostu sobie wziąć ich bronie. Jest też 2 sposób, możesz zbierać pieniądze za misje i kupić w sklepie.

@EDIT

Na początku nie zrozumiałem. Aby odblokować nowe bronie w sklepie należy zajmować maszty komunikacyjne.

Opublikowano

Pierwsze bronie odblokowane są w sklepie, by zdobyć je za darmo musisz przejąć maszty radiowe, albo po prostu je wcześniej kupić.

Jeśli chcesz odblokować bronie specjalne z tego co wiem musisz zbierać te listy, przedmioty kultu.

PS : Nie będę spojlerować, ale po dotarciu na drugą wyspę dostaniesz sporo nowych broni ;)

challenger.png

Opublikowano

Ja ci powiem tylko ze musisz posterunki przejmowac , zbierac przedmioty kultu , Karty pamieci (najczesciej sa na posterunkach) , Listy Japonczykow , aby dostawac nowe bronie ZMODYFIKOWANE . Zeby dostac nowe musisz przejsc misje az do bronienia samolotu Willisa . potem odblokowywujesz nowa wyspe (Wyspa Hoyta)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...