Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zrysowana płyta, a XBox Live.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Dwie sytuacje do przedstawienia:

1)

Mam zrysowaną płytę, w XBox Live krąży Demo, czy jak zainstaluje demo, a odpalę płytę [włożę do CD-Romu] to odpali mi się? Bo wiem np. że Minecraft jest demo, dopóki nie zalogujemy się na konto które ma zakupiony orginalny minecraft.

2)

Mam zrysowaną płytę, czy jak wezmę od brata płytę i zainstaluje grę, a potem odpalać będę swoją płytą to zadziała? ;-)

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

1. Nic nie zrozumiałem.

2. Jeżeli gra ma zabezpieczenia XGD2 to problemu być nie powinno, jak XGD3 to co jakiś czas doczytuje pliki z płyty i sprawdza czy gra jest oryginalna itd, więc tu może być czasem problem :D

Opublikowano

Demo to demo , nie ma nic wspolnego z pelna wersja .

Jesli zainstalujesz od brata to powinno smigac, plyta jest potrzebna tylko na rozruch gry .

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...