Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DUALE na GUNNERA

kurvvawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dualami

A ty co chcesz być pro nie umiąc grać zapewne?

Dualami nadal bardzo fajnie się gra tylko po prostu trza umieć.

Opublikowano

A czy na Soldiera opłaca się grać dualami ? Nigdy nie grałem, ale podobno gra się zajebiście :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

A czy na Soldiera opłaca się grać dualami ? Nigdy nie grałem, ale podobno gra się zajebiście :)

Opłaca się, szczególnie jeżeli chcemy nabić sobie rangi.

Opublikowano

co ci do tego? Wypowiadaj sie gnojku na temat

No właśnie, wypowiadaj się na temat.

@UP

Dzięki Googlus, może skorzystam z duali. Będę czekał na ofertę dnia, może dadzą znowu Super All Guns na przecene.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Duale w dobrych rękach były i będą OP. Oczywiście LR.

mam te

lrpshotgun.png

na gunnerze rangi zajebiście szybko ida tylko z tym cos jest nie chalo co chwile dołącza mnie do 30 lvl a co ja tam z 15 zrobie....

Googlus jak żyć:D

zastanawiam sie o kupieniu duali także na medyka. Chce sie Dowiedziec co o takiej formie walki sadzicie

Co do samego zmieniania broni nie mam z tym problemow ale bije dosc male wartosci ;/ (czesto wchodzi mi 2 - 10 ) rozweselaja mnie krytyki za 4:D

PS a moze duale z zwiekszonym krytykiem ?

Pytanie do doświadczonego Googlusa gdzie je widzisz bardziej medyk czy gunner?

Opublikowano

Nie ma lepszych broni niż podane przez ciebie to tego stylu.

sa jeszcze jakies reskiny wiem ze te sa odpowiednie. Co sadzisz o takim zestawie na medyka (duale na niego)? I czy opłaca się na nie duże zwiekszenie krytyka ładować?

PS.wyczerpany limit lajków nagrodze jutro reszte za odpowiedz :) ( za troli w temacie podziękuje :P )

Opublikowano

Duale na żołnierza jak już pisałem to całkiem fajna sprawa, szczególnie obecnie gdzie GS jest OP a w połączeniu z dualami powstaje maszynka do zabijania. Wiesz, póki co nie uznaję warsztatu, gdyż cena tego nie jest adekwatna do tego, co zyskujemy. 1% większa szansa hmm, decyzję pozostawiam tobie.

Opublikowano

Duale na żołnierza jak już pisałem to całkiem fajna sprawa, szczególnie obecnie gdzie GS jest OP a w połączeniu z dualami powstaje maszynka do zabijania. Wiesz, póki co nie uznaję warsztatu, gdyż cena tego nie jest adekwatna do tego, co zyskujemy. 1% większa szansa hmm, decyzję pozostawiam tobie.

:D Gs to granaty tak?

co do warsztatu oleje to do duali na medyka pomysle jak złapie choć 1 w promocji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...