Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał YT

racio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym abyście pomogli mi w ulepszeniu mojego kanału YT poprzez własną ocenę . Fajnie by było jakbyście napisali co robię źle a co dobrze , dzięki z góry za komentarze pod tym postem i pod filmem , za like oraz za subskrypcje .

Pozdro dla czytelnika.

Edit :
http://www.youtube.com/user/NaskiGam1ng

Opublikowano

-Tło strasznie razi w oczy

Jak to poprawisz to pokaż ponownie ocenie jak na razie masz 2/10 :D

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

• Tło.
  • Miniatury do dupy.
  • Za cichy mikrofon.
  • Brakuje 720p.
  • Tak mówisz coś, bo mówisz, ale nic z sensem. : )
  • Wdg. mnie - Skyrim się przejadł.

Obczajałem tylko odcinek #0. Pozatym, jak odcinek może mieć numer 0? Skoro to nie jest zapowiedź, tylko od razu grasz? :O

he?

Opublikowano

Nazwa zostaje :D , intro jest dobre , brak Hd rozumiem postaram sie poprawic , miniatury sa ok i takie zostana , wiem ze malo akcji , dopiero co zaczalem , probuje sie rozkrecic mikro jest dobre za ciche bo cicho ustawione w 0 odc. , nr. poprawione , avatar nowy , tlo narazie kombinuje .

Dzieki za pomoc.

Opublikowano

Nazwa zostaje :D , intro jest dobre , brak Hd rozumiem postaram sie poprawic , miniatury sa ok i takie zostana , wiem ze malo akcji , dopiero co zaczalem , probuje sie rozkrecic mikro jest dobre za ciche bo cicho ustawione w 0 odc. , nr. poprawione , avatar nowy , tlo narazie kombinuje .

Dzieki za pomoc.

Może wywal to "Gaming" z nicku?

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Tło do kosza. Avatar zmień. Nazwa taka sobie - od biedy może zostać, ale fakt, że bez 'Gaming' prezentowałaby się lepiej.

Głos masz dobry, ale czasami mówisz zbyt dużo i zbyt chaotycznie.

Opublikowano

Widze ze filmiki kręcisz z gry Skyrim.

Napisze ci ze tlo nie pasuje do tego co kręcisz i co nam pokazujesz na tym kanale, również powinieneś zmienić sobie avatar.

Pamiętaj również ze lepiej kręcić w dzisiejszych czasach w jakości HD ponieważ te twoje filmiki z kiepska jakością na 100% nie osiągną sławy w internecie.

Tutaj znalazłem jakiś darmowy layout w internecie o tematyce Skyrim:

Tlo co prawda jest pod stary motyw YouTube, ale wszystko sprawdziłem na swoim kanale i ładnie wszystko pasuje.

Link do tla: http://i.imgur.com/R0rOh.jpg

Pozdrawiam,

Cas93.

Edit.

Tutaj dla przykładu masz mój kanał YouTube: http://www.youtube.c...ic?feature=mhee

Myślę ze tło jak i avatar jest ładnie dopasowane.

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...