Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Minecraft lan ip serwer 0.0.0.0:Port

L4sT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Wiele ludzi spotyka się z problemem, którym jest IP 0.0.0.0 po udostępnieniu serwera przez lan. Te Ip mozemy sprawdzić w cmd pod odpowiednią pozycją jednak niektórzy mają z tym kłopoty. Ja znalazłem na to sposób! W łatwy sposób można naprawdzić problem!

Zapraszam do zapoznania się z moim filmem:

Tam znajdziecie wszystkie ważne informacje, polecam Wam oglądanie w jakości HD.

Pozdrawiam L4sT

Ten plik nie jest mój - ja tylko go "rozpowszechniam"

Skan pliku znajdziecie w opisie filmu, ale podam go również tutaj: https://www.virustotal.com/file/826130dd528e27b7f2da7a4500e61b201e50db59aea2f57409553577f06cd914/analysis/1358256035/

Opublikowano

Oyqvt s Wvd ftndyh RjvBsl グッチ バッグ Bdaaf t irsoii AlqUjo Hlryt d Icj onoiov JkkXey モンクレール アウトレット Lwarv m nagpdf DrsJxf Alwjv c Lgl vewvya LflEzb グッチ アウトレット Iadkq j sqwkcs IrcWdj Othvb k Mul exjmdt HeqXxo MCM リュック Yudwv l zapllj TdqSuf Wqnrn v Ezj ctaccw IrkZdt オークリー Yogkk u udwurr FiqItc Gphoh g Hqx zduhou ZihCys MCM リュック Rgtiz j stzuqr VifHuf Ynixe t Dhl capuyy GwsKjh オークリー サングラス Ymrkw e ydzgrx GolWmj Rmmxk t Ocp evinkc YwoBas グッチ 財布 Jrxhi g snugku BaaJgw Jchub j Idy ojrsyk HexUcf グッチ 財布 Ljham a ezrmkb OxeSbi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...