Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Serwer Smoking

lyszka26

Jaki chcecie mieć serwer  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki chcecie mie? serwer

2. 2. Jaki system uleprze? Broni , zbroji , itp

• Taki jak na Metin2pl
    • Bardzo du?o mo?liwo?ci
    • Mniej wi?cej taki jak na Metin2pl
    • Bez uleprze? ?adnych
  3. 3. Czy chcecie mie? wieszchowce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all będę zakładał serwer Metin2 serwer będzie się nazywał Smoking .

Proszę Tutaj pisać jaki byś cie chcieli serwer Hard , Medium , 4fun itp

Proszę podać jaki system uleprzeń byscie chcieli

Proszę podać jaki exp , ile kasy ma się dropić .. Proszę tutaj pisać ..

Serwer będzie robiony bez hamachi na zewnętrznym ip ..

Sorry za błędy ortograficznę .

Opublikowano

Według mnie to jest kompletna bzdura.. Nigdy pytając graczy nie ustalisz konkretnego typu... Każdy jest inny i każdy woli co innego.

Powiem tylko tyle, mało serwerów Pvp.

Opublikowano

A ja czuję że serwera nie będzie, to nie jest zapowiedź, takie coś to raczej w subforum serwery prywatne. Data urodzin w profilu jest pewnie nieprawdziwa a serwera nie będzie. Moje zdanie.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Według mnie to jest kompletna bzdura.. Nigdy pytając graczy nie ustalisz konkretnego typu... Każdy jest inny i każdy woli co innego.

Powiem tylko tyle, mało serwerów Pvp.

No dobra a jak bym zrobił serwer pvp to jakie bony byś dała ??

Opublikowano

A WIEC TAK GDY JA BYM MIAL KASE NA SERVA I ZNAL SIE NA TYM ZROBILBYM TAKIE COS:

SERVER MEDIUM/HARD

1.SKRZYNKA KTORA DROPI PODCZAS EXPA Z NIEJ LECA MAGICZNE METALE, MAGICZNA RUDA,KAMIEN KOWALA, ZWOJ BOGOSLAWIENSTWA - Z TYCH RZECZY MOZNA BY BYLO STWORZYC ZAKLETE LUSTRO KTORE DZIALA JAK MAGICZNY METAL ZE NIE SCHODZI W DOL Z POZIOMEM GDY ULEPSZAMY OPROCZ TEGO RADY I ZWOJE EGZO- PO 5 SZTUK NATOMIAST DODANIA I ZMIANKI Z METINOW NP Z METKA ZAZDROSCI (35LVL) POLECIALO BY Z 4 ZMIANKI I POWIEDZMY 2 DODANIA, Z METKOW NA WYZSZY LVL POWIEDZMY NA 85-90 TAK PO 10 ZMIANEK I DODAN.

2. STWORZYC MPC KTORY ZAMIENIA NP 2 DODANIA BONOW ZA 1 ZMIANKE

3. BRONIE NA 30-TY LVL BY DROPILY Z METKOW OD 5 LVLA NP DO 40 CZYLI CIENIA

4. ULEPSZENIA: PROPONUJE BY BRONIE NA 30LVL MIALY Z 60% ULEPSZANIA NA +9 Z DOSWIADCZENIA WIEC ZE TO CHOLERNIE WKURZA GRACZY GDY JEST PROBLEM Z EXPEM PONIEWAZ MAMY PECHA W ULEPSZANIU...

5. MEDALE KONNE-TU WYMYSLILEM PEWNA NOWOSC ODNOSNIE KONIA CHCIALBYM BY MOZLIWOSC WBIACIA POZIOMU KONNEGO BYLA DO 50LVL A NIE DO 21 CZYLI MILTAR, Z TYM ZE OD 21LVLU KONIA ULEPSZAJAC KONIA MILITARNEGO NP DO 30 OTRZYMUJEMY BON 1.5K HP BY JESTESMY NA KONIU OD 40 LVLU KONIA NP ZROBIC KONIA KTORY SKRZYDLA I DOSTAJE SIE NP 10 NA KRYTA GDY SIEDZIMY NA NIM A DO 50LVLU TO SOBIE DODASZ SAM CO ZECHCESZ JEZELI JESTES ZAINTERESOWANY TYM. JASNA RZECZ ZE IM WYZSZY LVL KONIA TYM POWINIEN GORZEJ WBIJAC MEDAL CZYTAJAC GO JAK KU.

6.DROP Z METKOW 85-90-A WIEC NP PO 4 MALZE Z TYCH METKOW OPROCZ STANDARDOWY DROP CZYLI PARTYZANY STALKI ITP

7. 55 KU DO G BEZ ZADNYCH KOMBINACJI Z ISEM ZE MOZNA JAKOS SZYBCIEJ WBIC-KU POWINNY DROPIC W PUDELKU Z KSIEGAMI NP 4 W JEDNYM Z METKA 40 A Z METKOW NA WYZSZE LEVELE WIECEJ.

NA TA CHWILE TO TYLE Z MOJEJ STRONY GDY WPADNIE MI COS WIECEJ DO GLOWY ODRAZU EDYTUJE POST I NAPISZE:]

Opublikowano

Takie pytanie tu nie ma sensu... Zrób bardzo szczegółową ankietę i wszystko będziesz wiedział.

@up Takich serwerów jest w pi***

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Takie pytanie tu nie ma sensu... Zrób bardzo szczegółową ankietę i wszystko będziesz wiedział.

@up Takich serwerów jest w pi***

MOZE I JEST W PIZDU ALE MI SIE NIE PODOBAJA;] WYMYSLALA JAKIES ZJEEBANE BANANY KTORE TRZEBA DROPIC CHUUJ WIE PO CO MOWIE O TAVI NP

LYSZKA NAPISZ DO MNIE NA PW SWOJE GG JAK JESTES ZAINTERESOWANY TAKIM SERVEM OCZYWISCIE TO CO PRZEDSTAWILEM TO DOPIERO POCZATEK MOICH POMYSLOW NA SERVER HARD/MEDIUM;]

Opublikowano

A WIEC TAK GDY JA BYM MIAL KASE NA SERVA I ZNAL SIE NA TYM ZROBILBYM TAKIE COS:

SERVER MEDIUM/HARD

1.SKRZYNKA KTORA DROPI PODCZAS EXPA Z NIEJ LECA MAGICZNE METALE, MAGICZNA RUDA,KAMIEN KOWALA, ZWOJ BOGOSLAWIENSTWA - Z TYCH RZECZY MOZNA BY BYLO STWORZYC ZAKLETE LUSTRO KTORE DZIALA JAK MAGICZNY METAL ZE NIE SCHODZI W DOL Z POZIOMEM GDY ULEPSZAMY OPROCZ TEGO RADY I ZWOJE EGZO- PO 5 SZTUK NATOMIAST DODANIA I ZMIANKI Z METINOW NP Z METKA ZAZDROSCI (35LVL) POLECIALO BY Z 4 ZMIANKI I POWIEDZMY 2 DODANIA, Z METKOW NA WYZSZY LVL POWIEDZMY NA 85-90 TAK PO 10 ZMIANEK I DODAN.

2. STWORZYC MPC KTORY ZAMIENIA NP 2 DODANIA BONOW ZA 1 ZMIANKE

3. BRONIE NA 30-TY LVL BY DROPILY Z METKOW OD 5 LVLA NP DO 40 CZYLI CIENIA

4. ULEPSZENIA: PROPONUJE BY BRONIE NA 30LVL MIALY Z 60% ULEPSZANIA NA +9 Z DOSWIADCZENIA WIEC ZE TO CHOLERNIE WKURZA GRACZY GDY JEST PROBLEM Z EXPEM PONIEWAZ MAMY PECHA W ULEPSZANIU...

5. MEDALE KONNE-TU WYMYSLILEM PEWNA NOWOSC ODNOSNIE KONIA CHCIALBYM BY MOZLIWOSC WBIACIA POZIOMU KONNEGO BYLA DO 50LVL A NIE DO 21 CZYLI MILTAR, Z TYM ZE OD 21LVLU KONIA ULEPSZAJAC KONIA MILITARNEGO NP DO 30 OTRZYMUJEMY BON 1.5K HP BY JESTESMY NA KONIU OD 40 LVLU KONIA NP ZROBIC KONIA KTORY SKRZYDLA I DOSTAJE SIE NP 10 NA KRYTA GDY SIEDZIMY NA NIM A DO 50LVLU TO SOBIE DODASZ SAM CO ZECHCESZ JEZELI JESTES ZAINTERESOWANY TYM. JASNA RZECZ ZE IM WYZSZY LVL KONIA TYM POWINIEN GORZEJ WBIJAC MEDAL CZYTAJAC GO JAK KU.

6.DROP Z METKOW 85-90-A WIEC NP PO 4 MALZE Z TYCH METKOW OPROCZ STANDARDOWY DROP CZYLI PARTYZANY STALKI ITP

7. 55 KU DO G BEZ ZADNYCH KOMBINACJI Z ISEM ZE MOZNA JAKOS SZYBCIEJ WBIC-KU POWINNY DROPIC W PUDELKU Z KSIEGAMI NP 4 W JEDNYM Z METKA 40 A Z METKOW NA WYZSZE LEVELE WIECEJ.

NA TA CHWILE TO TYLE Z MOJEJ STRONY GDY WPADNIE MI COS WIECEJ DO GLOWY ODRAZU EDYTUJE POST I NAPISZE:]

Takie coś jest kompletnie bez sensu. uważasz, że jak powiesz, no 50 lvl konia, bon taki bon sraki, to jest łatwe do zrobienia?

Bo nie widziałem 50 lvl'u konia tak aby wbijało się go medalami, no ale cóż.

Co do zmianek i dodań, to jesteś niepoważny, z metka na 35 lvl po 4/2szt? jak na hard, czy też medium to jest nienormalne, bo z Twojej wypowiedzi wynika, że tak ma dropić z metków od 35 poziomu,a co wcześniej, expiąc do 35 masz mieć 2k hp w eq ? Pomyśl trochę.

Poziom ulepszania? 60% na+9 ? na medium nawet to za dużo, każdy na 30 lvl świeciłby się jak choinka... A tak, jeżeli się uda, to coś z tego masz, bo nie każdy ma szczęście.

55KU do G? Wiem jak sprawa z tymi skrzynkami wygląda na pewnym serwerze i wbicie skilla na g, to pakowanie w IS mase kasy, albo siedzenie 24/7 żeby wydropić kilka ku takich jak się chce.

Najlepiej bez rad i zwojów, 10 ku do g z pomyślnością 50% na przeczytanie. Co 4h załóżmy.

Po za tym pojęcia nie masz co piszesz, od kiedy metek na 40 to metin cienia? Bo nie wiedziałem, że tak jest.

Robienie lustra, chyba Ci się ten pomysł z Ra*** wziął, to jest bez sensu, drop metali ripek/śmierć/katakumby/ww...

A nie jakieś zbieranie skrzynek, człowieku..

Widać, że nie masz kompletnie pojęcia na temat serwera i Twoje wypowiedzi są co najmniej banalne. Jeżeli uważasz, że ktoś zrobi coś takiego, o czy Ty myślisz, to jesteś w dużym błędzie..

Opublikowano

Temat nie ma sensu + zły dział, iż to nie jest zapowiedź. Za ortografie przeprasza, lecz widać ze to dyslektyk albo słabo się uczy.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Co do serwera, nie wiem, czy autor tematu ma te 12 lat, czy też nie, ale po błędach ortograficznych i chaosie w pisaniu postu, widać, że nie jest doświadczony.

Wracając do serwera, to będzie mega niewypał, pewnie chce ''zabłysnąć'' i pisze, że będzie serwer, ale zapewne nie ma pojęcia w tym temacie.

Opublikowano

Takie coś jest kompletnie bez sensu. uważasz, że jak powiesz, no 50 lvl konia, bon taki bon sraki, to jest łatwe do zrobienia?

Bo nie widziałem 50 lvl'u konia tak aby wbijało się go medalami, no ale cóż.

Co do zmianek i dodań, to jesteś niepoważny, z metka na 35 lvl po 4/2szt? jak na hard, czy też medium to jest nienormalne, bo z Twojej wypowiedzi wynika, że tak ma dropić z metków od 35 poziomu,a co wcześniej, expiąc do 35 masz mieć 2k hp w eq ? Pomyśl trochę.

Poziom ulepszania? 60% na+9 ? na medium nawet to za dużo, każdy na 30 lvl świeciłby się jak choinka... A tak, jeżeli się uda, to coś z tego masz, bo nie każdy ma szczęście.

55KU do G? Wiem jak sprawa z tymi skrzynkami wygląda na pewnym serwerze i wbicie skilla na g, to pakowanie w IS mase kasy, albo siedzenie 24/7 żeby wydropić kilka ku takich jak się chce.

Najlepiej bez rad i zwojów, 10 ku do g z pomyślnością 50% na przeczytanie. Co 4h załóżmy.

Po za tym pojęcia nie masz co piszesz, od kiedy metek na 40 to metin cienia? Bo nie wiedziałem, że tak jest.

Robienie lustra, chyba Ci się ten pomysł z Ra*** wziął, to jest bez sensu, drop metali ripek/śmierć/katakumby/ww...

A nie jakieś zbieranie skrzynek, człowieku..

Widać, że nie masz kompletnie pojęcia na temat serwera i Twoje wypowiedzi są co najmniej banalne. Jeżeli uważasz, że ktoś zrobi coś takiego, o czy Ty myślisz, to jesteś w dużym błędzie..

Mysl tak dalej a nigdy porzadnego serva nie zrobisz to byla moja propozycja powierzchowna ktora ulegnie zmianie gdy sie naprawde tym zainteresuje mowa np o tym ulepszaniu. Druga rzecz tepaku skoro wprowadzaja nowosci to mozna sie ta propozycja kierowac, swoim postem dales do zrozumienia ludziom ze jezeli stworzylbys serva to tylko na gotowcu i na przyszlosc nie cytuj mojej propozycji bo nie rzycze sobie tego:/ przestam bluznic, zacznij propozycje pisac bo od tego jest ten temat i kazdy ma prawo wypowiedzi

to

Dobra temat do zamknięcja bo szkoda spamu ..

Serwer będzie 4fun jak na razie potem zobaczymy co będzie .

to po co pytasz o propozycje wszystkich servow czyli easy/hard/medium skoro pomimo zadnych propozycji na server easy chcesz jednak go stworzyc?

Zwijam sie stad bo nerwy mnie juz biora a mam 90% ostrzezen i czuje za za chwile moze byc wiecej zegnam.

Opublikowano

Po za tym x2 UP, jakbyś wiedział, co to demokracja, to byś nie pisał głupot.

Każdy ma prawo do wypowiedzi i to co ja myślę, to jest moje zdanie i uszanuj to, ja tylko napisałem co sądzę o Twojej wypowiedzi, ale szanuję to mimo to. Każdy ma inny pomysł i zrozum TO, że nie wszystkim musi się podobać to, co Ty proponujesz..

Opublikowano

uuu serwer pro bedzie cos czuje

Po Tym temacie sądzisz czy będzie PRO? Fajniee masz :>

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Fajnie by było gdyby to był server easy w systemie ulepszeń ok. 6 zbroi i 6 broni , naszyjniki itp. prócz zestawu podstawowego maxymalnie 3 inne tyle wystarczy bo jak robi się eq pod każdą klasę to to trochę zajmuje oczywiście max 220 lvl i w sumie na ten ostatni lvl jakaś specjalna toga czy jakiś bajer za misję ;D

xhsd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...