Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mogę ulepszyćw swiom koncie na YT

Drzymal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest dobrze nic nie poprawiaj oceniam cie na 10/10

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

To tak. Widać, że kompa masz średniego, bo przy nagrywaniu FC trzyma Ci tak 20-25 fpsów - to widać. Jakość 720p jest. Intro wypierdol - proszę. To nie jest intro. -.-. Tło też postaraj załatwić sobie lepsze (mogę za 2 Euro zrobić). Staraj się nie napieprzać tak w klawiaturę, lub odsuń mikrofon. Nagraj coś oryginalnego. Głos masz w miarę, ale nie wiem czy odszumiasz czy coś, czy to po prostu słaby mikrofon bo taki 'pusty' ? . Nagrywaj. Subne i zobaczymy co dalej będzie. Aha i zrób ładniejsze nazwy filmów tj. zamiast:

Far Cry 3 multiplayer #2 Zupa z tubylców

Zrób np.

Far Cry 3 [Multiplayer] [#2] - Tytuł, albo brak.

Jak dostaniesz możliwość dodawania miniaturek to tak samo - staraj się je robić, bo przyciągają.

he?

Opublikowano

Może tak. Podaj swoją specyfikację komutera. Do tego powiedz kolegom, że się nie znają na tym i tyle. Dodawaj najprostszy Fade ON i OFF do filmików i to zastąpi 30 sekund gównianych scenek, a do tego mniej będzie ważyć : | .

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...