Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe konto.

puertoricko123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userów. Ostatnio jak wiemy szanowna dyrektywa Warrocka dała możliwość szkorzystania z darmowej premki na 10dni. Niestety nie załapałem się na ten event i kiedy zrobiłem konto nie mam jej. I tu teraz mam pytanie, czy jest jakas możliwość na zdobycie tej premki poprzez jakis kod, który wysyłają nam na maila? Jeśli tak to proszę o poinstruowanie mnie jak go aktywować i kiedy mogę się go spodziewac. Z góry dziękuje.

Opublikowano

niestety nie jeśli nie zalogowałeś się między 2 a 8 stycznia to premka przepadła

żadnych kodów nie wysyłali po prostu wchodziłeś do gry i premke już miałeś

@down to kumpel cie wprowadza w błąd premka przepadła trudno się mówi

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Witam wszystkich userów. Ostatnio jak wiemy szanowna dyrektywa Warrocka dała możliwość szkorzystania z darmowej premki na 10dni. Niestety nie załapałem się na ten event i kiedy zrobiłem konto nie mam jej. I tu teraz mam pytanie, czy jest jakas możliwość na zdobycie tej premki poprzez jakis kod, który wysyłają nam na maila? Jeśli tak to proszę o poinstruowanie mnie jak go aktywować i kiedy mogę się go spodziewac. Z góry dziękuje.

Nie da się już zdobyć premium z free :) Jak kolega 2Up powiedział od 2 do 8 stycznia musiałeś się po prostu zalogować :)

żadnych code'ów na maila nie wysyłają - już nie ma żadnych kodów w warrock'u. Tzw. promocode na bronie i premki wycofali :) Teraz gdy kupujesz premkę nie ma codów tylko znajdujesz ją w OUTBOXIE lub się sama aktywuje :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...