Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy]gluchy telefon

alvin11pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie od dzisiaj od 1 mam gluche telefony chcial bym sie dowiedziec adres tego numeru bo chce bez interwencji policji to zalatwic po swojemu ale nwm jak to sprawdzic i czy ogulnie jest taka mozliwosc :/

Opublikowano

i co zrobi operator ? cokolwiek nie powie żadnej informacji nie otrzyma NIGDY

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dobra dzieki za pomoc trudno :P podzwoni i przestanie

to nie jest zastrzezony numer

Opublikowano

Po swojemu to znaczy postraszysz go pająkiem z minecrafta ?

@Topic

Nie nie ma takiej możliwości

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

@Topic

Nie jest zastrzeżony ?? Podaj na PW będą jaja na lekcji :D Ząb za ząb ...

A operator TAK ! może zablokować numer, Bo miałem problem bo mi jakaś "Sędzia Anna Maria wesołowska " Pisała :D

#JebacSygnatury

Opublikowano

Podaj nr. telefonu tutaj .

Jak ktoś będzie chciał to postraszy idiote i przestanie dzwonić .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Nie lepiej to załatwić z osobą dzwoniącą niż na forum ?

Zablokuj sobie jego numer nie wiem jak odbierzesz dmuchaj w słuchawkę na pewni nie przyłoży jej wtedy do ucha.

A na 100 % to jakieś gimbusy z twojej klasy, czyli żarty na poziomie :P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Czego ty oczekujesz od gimbusów?

Na 100% on nie ma odwagi nawet zadzwonić (skoro pyta co zrobić mając numer), a wstawka o załatwieniu po swojemu to będzie klasyczne "twoja stara", jak na minecraftowego gimbusa przystało.

Trolling is a art.

Opublikowano

Olej to :P Po prostu nie odbieraj. Jakiś durny troll sobie jaja robi. Nikt Ci danych osoby kryjącej się pod numerem nie poda. Wydaje mi się, że operator może to zrobić jednie na wniosek organu publicznego.

A jeśli to się rozwinie w złym kierunku i nie ustanie przez długi czas i będziesz się przez to czuł zagrożony, to masz wyjście! - zgłaszasz popełnienie przestępstwa uporczywego nękania aka stalkingu z, o ile dobrze pamiętam, art. 109a kodeksu karnego xD

#don't care

Opublikowano

xD prawnik .

w sumie jak piszesz zostawie to ale jak mi bedzie dalej po nocy dzwonil to zglosze go o stalking

Nie lepiej to załatwić z osobą dzwoniącą niż na forum ?

Zablokuj sobie jego numer nie wiem jak odbierzesz dmuchaj w słuchawkę na pewni nie przyłoży jej wtedy do ucha.

A na 100 % to jakieś gimbusy z twojej klasy, czyli żarty na poziomie :P

z klasy raczej nie ja mam inny problem poniewaz 3 dni temu zmienilem nuemt telefonu praktycznie tylko rodzice mieli ten numer

Czego ty oczekujesz od gimbusów?

Na 100% on nie ma odwagi nawet zadzwonić (skoro pyta co zrobić mając numer), a wstawka o załatwieniu po swojemu to będzie klasyczne "twoja stara", jak na minecraftowego gimbusa przystało.

nikt ciebie nie prosil o nabijanie postow tylko o pomoc bo niektorzy sie nie wiedza co zrobic w takiej sytuacji nie chcesz nie pisz proste a nie glupio dowalasz wez se idz na gg pospamuj komus a nie tylko obnizasz poziom forum

temat do kosza bo chcialem zebyscie pomogli a zaraz hejty na mnie pojda :/

Opublikowano

Kurczę.. tylko czasem nie leć od razu na policję, bo Cię wyśmieją (że napisałam o takiej opcji pół żartem pół serio nie oznacza, że od razu pod to podpada Twój przypadek, a na pewno nie po jednym dniu głuchych telefonów) - to po pierwsze :P Po drugie, serio myślę, że to jakieś durne żarty ktoś sobie robi i nie masz powodów do obaw. Tym bardziej, że prawie nikt nie ma nawet Twojego numeru (i nie powiedziałeś nic, co by sugerowało, że ktoś może robić to z premedytacją i w 'złym' celu.. a może rodzice? xD). Troll mógł sobie wycisnąć randomowy numer i wkurzać głuchymi - znudzi mu się.

#don't care

Opublikowano

Pytałeś się kolegów czy to nie oni po pijaku dzwonili :P ?

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...