Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M95 nie bierze na hita

emcio213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedawno kupiłem sobie M95 strzelam z odległosci ok 10 m strzelam im w klate i bierze 72 hp i musze heady strzelac(nie sprawia mi to problemu) a od dystansu ok 100 m pociski opadają. z 200m czasem za nisko wyceluje i na pas spada. a jak na ogladałem na filmiku gosciu strzelał(ok.20m) w klate i dedali

tak samo mam z GOL'em

Opublikowano

Lol. A co Ty chcesz? Kazdego na hita brac? Moze jeszcze l96-sztką? Ktorej przeladowanie trwa 0.5s. Zadna sniperka nie sciaga na hita.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Ta racja na hita nie rozwalisz (takie cos to shotguny potrafią :/) musisz trafiać w główkę.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

1-2m... Nie no gratuluję tobie, że napieprzasz ludzi z m95 pewnie jeszcze z celownikiem na daleki dystans jak wręcz na nich jesteś...

Ja przeważnie wyciągam Scatterguna, albo jak mi się nie chce pieprzyć z nim to z noża go i tyle...

Jakiś sensowny dystans do nawalania na hita to 30m.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Miałem strzelić heda ale nie trafiłem a i tak go zabiłem, to było dawno (miałem wtedy 10 lv) i nie było jeszcze scatterguna więc lepiej było spróbować i ewentualnie dobić z pistoletu lub z noża.

Opublikowano

Musiał mieć wybrakowane hp na 100%

Polecam Ci na stronce alchemical bfp4f zobaczyć sobie jakie DMG ma m95

Tak btw to ciekawe kiedy wprowadzą 93r, myślę że za jakiś tydzień skoro już na PTE jest, podobnie chyba było z rushem.

436951440626370320491.png

Opublikowano

A co ty kurde chcesz dedać wszystkich ? dedają tylko strzały w łeb

Klatka i nogi to zadają mniej obrażeń niż head -nawet dzieciak o tym wie

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

A po co tak podchodzić do przeciwnika reconem( no chyba ze masz VSS). Lepiej sie utrzymywać sie na plecach swojego teamu( i osłaniasz swoich, nie giniesz czesto i masz wiecej killi).A hitem klate gracze(w tym ja) z m95+3 + WWZ jeszcze mogą strzelic hita w klate z bliskiej odległości choć trzeba mieć szczęście...

Opublikowano

dedają tylko strzały w łeb

Klatka i nogi to zadają mniej obrażeń niż head

czytaj dokładnie

musze heady strzelac(nie sprawia mi to problemu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...