Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po dołączeniu na serwer wszystko sie zawiesza ctrl+alt_del

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz tak jak wyzej w temacie.

Zrobilem format dysku na ktorym mialem steama cs'a i wszystko calego cs na nowo pobieralo a tu okazuje sie nagle ze to nie przez cs'a bo wszystko swieze dopiero zainstalowane i dalej sie zaiesza a komuter dobry niedawno kupowany

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Uruchom z trybem zgodności Win XP SP3.

OffTop@ Koleś, ty to masz problemy z tym CS'em xD

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

1)Wchodzisz do folderu z CSem i w folderach cstrike i cstrike_polish usuwasz pliki z nazwą motd (np. motd.html)

2)Wchodzisz w Panel Sterowania-->Dodaj/usuń program-->Usuwasz program o nazwie RelovantKnowedge (może się nazywać podobnie)

3)Zobacz czy CS działa poprawnie

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

DZIALA ! Nie gram od tygodnia w cs i nagle dziala ! Moge wiedziec co to byly za pliki i dlaczego przez nie nie moglem grac?

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Według mnie jest to wina programu RelovantKnowedge , przez niego CS nie mógł pliku motd.html odczytać i crashował

Sam tak miałem , więc pomagam innym ;p

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...