Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Maokai

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. ;) Nigdy nie doceniałem postaci jaką jest Maokai. Ostatnio grałem z nim rundę gdzie był w jungli i radził sobie bardzo dobrze. Co mi się spodobało? Całkiem przyjemny dmg z Q i W ale głównie ich CC. Wpadając z W od razu widziałem pewno killa. No po prostu świetny na ganki. Do tego E ma fajny dmg przy spadaniu + przy gonieniu przeciwnika jeszcze lepszy. Ult i pasywka też całkiem przyjemne. Mam teraz jedno pytanie. Czy nadaje się on do jungli, dobrze sobie w niej radzi i czy można nim zagrać jeszcze gdzieś poza jungla? Oraz co możecie o nim dodać od siebie? :) Będą lajki.

E9mwj60.png
Opublikowano

Jak dla mnie Maokai to tylko jungla.

Jeden z najlepszych junglerów, ma masę CC, jest AP tankiem, jungle robi bardzo szybko i ma świetne ganki.

W przytrzymanie, Q podrzucenie+spowolnienie, do tego ma ulta dla teamu.

Jak masz shurelyie albo ktoś z teamu to uruchamiasz i łapiesz ap/ad carry bez problemu.

Polecam go, sam mam i gra się nim świetnie !

Opublikowano

Na mida tez sie podobno nadaje

W s2 się nadał, teraz pewnie też dawałby rade ale są lepsi miderzy.

W jungli jest świetny, ma god ganki, przyzwoity dmg w early i midgame, jest tanky, ma fajne ulti.

652601399840421198520.png

Bywalec
Opublikowano

Jest 4 albo 5 jeżeli chodzi o szybkość jungli, ganki na lane to po prostu sama przyjemność, dobry jest przy paper teamach bo wtedy może tankować.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...