Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Bug?

Truskawen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam bardzo duży problem w minecraf'cie. Otóż - raz na jakiś czas ( albo co parę sekund ) dostaję buga? problem który polega na tym, że nie mogę stawiać klocków, bić potworów i brać itemów z ekwipunku, lecz za to mogę kopać. Bug naprawia się po minucie albo i więcej. Czy to może być wina moda? Mam tylko zainstalowanego OptiFine. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Przyłączam się do pytania. Zawsze jak na multi walczę np. z 2 zombie to mnie jakby zacina :/

Opublikowano

Nie jestem pewien ale spróbuj .

W czasie gry dajesz ESC następnie OPCJE i masz TouchScreen Mode zmień to na wyłączone.

Opublikowano

Grasz Singleplayer czy Multi ?

Problem może wynikać też ze strony kompa za słaby ;D

MorN u Cb też możliwe , wyczyść troche kompa :D Pewnie już dyski na czerwono są wyświetlane ^.^

2.Powodem może poprostu renderuje się mapa :D

3. Spróbuj zagrać z wyłączonym ANTYVIRUSEM :)

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Up komp jest świeżo po formacie, mam tak na każdym serwerze więc to nie przez renderowanie mapy, antywirusa zawsze wyłączam podczas gry, komp jest dobry mam ponad 100fps a na dysku jeszcze ponad 100gb wolnego więc to nie to :D

Opublikowano

To nie bug, to się nazywa lag.

Jest to spowodowane: (jednym lub kilkoma z poniższych czynników)

• masz wolny internet
  • maszyna na której stoi serwer ma wolny internet (w przypadku multiplayer)
  • masz duży ping (w przypadku multiplayer)
  • masz wolny komputer

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Lag... podczas "lagu" mogę kopać, zbierać przedmioty ale nie mogę stawiać przedmiotów i bić potworów itp... Nie wydaje mi się, że to lag. Gram z kolegami na serwerze i oni czegoś takiego nie mają. Czy może to być wina modów, javy czy coś innego?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...