Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Enchant - tłumaczenie

nowakk3312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Ostatnio zachciało mi się bawić w tłumaczenie enchantu, lecz wychodzą mi bardzo dziwne słowa, próbowałem sposobu na zamianę pliku alternate.png z default.png , lecz dalej niestety wychodzą te same, dziwne słowa nie mające nic wspólnego [jak na moje] z nazwami enchantu. Proszę o pomoc w tej sprawie, najlepiej jak by ktoś podał mod na multi, lub sposób na tłumaczenie automatyczne tych znaczków z stołu :D za POMOC +

Opublikowano

@up może klepać komendy typu /enchant 1 5 i mu zenchantuje mieczyk który trzyma w ręce na ostrość +5

teraz są dostępne tego typu bajery bez pluginów etc.

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Działało podmienianie alternate.png i tam nie będzie pisać "ostrość 123345" albo "sharpness 1234234" tylko np. "earth" itp. Co do czego to sam musisz rozkminić.

• 4 miesiące temu...
Znawca
Opublikowano

@up tyle że to pokazuje jakieś pierdoły.. jak to zrozumieć?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

poznba przetłumaczyc ale nie da sie stwierdzic jakie to beda enchanty niestety albo stety notch (bo jeszcze wtedy byl notch) zrobil tak ze to sa losowe slowa mam nadzieje ze pomoglem : P

Opublikowano

Był już chyba taki TuT jak spolszczać własnoręcznie na SP enchanting.

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...