Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Niesamowite logowanie w cliencie

porywacz^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostanio robiąc mapke pod swój serwer wpadłem na ciekawy filmik na którym jest ruchomy ekran logowania z metina tak jak w niektorych mmo:

jest tam link do epvpers ale wszystko płatne i średnio rozumiem niemiecki.Czy trudno zrobić coś takiego ? chodzi mi o sam początek.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Witam.

Moim zdaniem nie musisz nwet za to płacić, ponieważ to jest tło logowania zrobione w postaci .gif.

Być może nawet na stronie jednej nie pamiętam nazwy możesz taki coś pobrać i wystarczy rozpakować locale i wklepać w postaci gif.

52115758315747618041.png

Opublikowano

Czyli mogl bym zamiast jpg wstawic gifa i by działalo w sumie nie spawdzałem ! a np da rade zrobic zeby to bylo jakos w multiscreenie i pasowalo do kazdej rozdzielczosci?

Opublikowano

Witam.

Moim zdaniem nie musisz nwet za to płacić, ponieważ to jest tło logowania zrobione w postaci .gif.

Być może nawet na stronie jednej nie pamiętam nazwy możesz taki coś pobrać i wystarczy rozpakować locale i wklepać w postaci gif.

Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj.

@topic

Gdzieś na epvp jest to udostępnione, wystarczy poszukać.

Opublikowano

Jedyny temat który udało mi się znaleść to ten z płatnymi plikami z ich clienta:( a cieżko coś takiego samemu zrobić?

Opublikowano

Witam.

To nie jest gif, to jest można powiedzieć sztuczne zainicjowanie gry (w tym wypadku załadowania mapy ze środowiskiem, obiektami, itd), z poziomu skryptów gry.

sygnatura2.png

Opublikowano

Właśnie Up wydawało mi się ze to coś na tej zasadzie ponieważ on był w stanie obracać kamerą zapomniałem o tym napisać ale nawet zamrożony obraz który by pokazywał powiedzmy wodospad czy grupke poruszających się mobów podobał by mi się:P

Opublikowano

To jest bardziej skomplikowane niż GIF, założę się że nie ma żadnego poradnika jak takie coś zrobić, kiedyś nawet o tym myślałem bo mi się to bardzo podoba.

Ale jeżeli chodzi o duży GIF, to na pewno jakoś da się zrobić tylko trzeba trochę podrasować skrypciki.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Chodzi o ten śnieg ?

Jeśli tak to pewnie zaimplementowany jest w plikach śnieg z xmas eventa ... tak myślę ale mogę nie mieć racji.

Nie interesuje mnie czy dasz mi "+" czy "-" jestem tu aby dzielić się swoją wiedzą i czerpać wiedzę od innych.

www.antero.pl

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...