Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mało championów?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Do tej pory myślałem, że mam tylu championów na ilu mnie obecnie stać :P Liczba ta wynosi 25 przy 330 wygranych. Inni znajomi przy 250 mają 52, co jest grane, że ja mam tak mało ? Nie kupowali ich raczej za rp. Mam tylko dwóch za 6,3k pz a reszta to przeważnie 1,3 / 3,1 k + jedna postać za 4,8k. A według strony http://elophant.com/influence-points - która mam nadzieję jest raczej prawdą ja zarobiłem 70k a kolega mający 52 championów 79k. No ok, można było zarobić na przegranych rozumiem. On ma samych po 6k więc nie wierzę, że nie kupował w tym przypadku ich za rp. Natomiast dla przykładu inny ma z 30 wygranych więcej a 45 postaci. Czemu jestem aż tak do tyłu z tym?

E9mwj60.png
Opublikowano

Ta stronka nie działa poprawnie. Wg. niej zarobiłem tylko 200k IP co rzekomo starcza na "49% of all champions and no runes." Natomiast ja mam z 75 postaci i 4 stronki run pełne (niektóre bezczynnie leżą bo z nich nie korzystam np. armor pen). Tak więc nie sugeruj się tym tak bardzo :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

371,561

influence points

Enough to buy 91% of all champions and no runes

A zostało mi 8 bohaterów do końca wygranych 1.8 k + rankedy

Opublikowano

ja mam 444 winy i 89 champow +6 stron z runami (nic nie kupowalem za rp), a ta strona to fake, wg. niej nie stać by mnie było nawet na te runy które posiadam obecnie.

Uk9GTE9MX19fZXVuZV9fXzU3Nl9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Jest duzo mozliwosci:

-maja wiecej przegranych od wygranych normali(sporoooo wiecej)

-grali duzo gier vs SI

-grali duzo dominionow

-grali duzo customow

Opublikowano

Postaci za 450, IP boosty, kupno za RP.

Może kupywałeś strony Run, lub masz droższy zestaw run.

Strona rzeczywiście jest dość mało dokładna - szacują ile meczy rozegrałeś, i ile średnio się za mecz dostaje. Problem w tym, że mamy jeszcze pierwsze wygrane dnia, IP boosty , gry przeciw SI no i customy. I fakt masz dość mało champów - ja przy około 330 wygranych mam już 45 (z czego tylko 3 za 6300 - cała reszta to 450 - 1350 i niedawno zacząłem kupować ta za 3k).

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...