Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy odejmie mi kasę z abonamentu czy będę płacił dodatkowo ?

K4miloPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Tak jak w temacie chciałbym sobie kupić fundsy przez smsa ponieważ nie jestem w stanie wygadac całego abonamentu. Mam abonament w PLAYu ;)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Odejmie ci tyle ile ma odjąć i nic więcej

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

no tak ja wiem ze 25 zloty czy 7 to malo ale nie chce placic dodatkowo czyli osobno od abonamentu ale mam pytanie czy odejmie z tego "Pakietu Złotówek"??

K4milo%20PL.png

Opublikowano

zaplacisz dodatkowo

Jak gosciu ma 50zl z abonamentu i zrobi donate za 25zl to mu zostaje 25zl nie?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Ja mam np. mix plus i jest tak jak napisał up. Ale jak ktoś ma abonament tzn. nie doładowywuje konta tylko płaci rachunki to będzie musiał zapłacić osobno za sms nawet jeśli będzie miał abonament za 200zł a wyśle sms za 7zł to i tak będzie musiał dopłacić.

Opublikowano

Od tego trzeba zacząc zależy jaki to abonament,ale prędzej to doliczy Ci dodatkowo koszta do rachunku gdyż przeważnie na smsy premium w abonamencie trzeba dodatkowo bulić co innego w mixie.

Opublikowano

Sprawdzajac moj stan konta wczoraj, bylo 60zl. Jak zrobilem donate za 25zl, to mialem 35zl wiec kasa leci z abonamentu.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Wiec nie masz abonamentu, tylko jakis mix. Sms premium są płatne poza abonamentem. Tez mam w play. Sprawdz saldo faktur poza a

bonamentem.

Opublikowano

post-22540-0-62317800-1358592173.jpgpost-22540-0-86793300-1358592283.jpg

chciałbym rozwiac wszelkie wątpliwości. napisze jeszcze raz sms premium jest płatny poza abonamentem. Doładowałem właśnie za 7 zeta. sieć play, napisane z telefonu....

Opublikowano
post-22540-0-62317800-1358592173.jpgpost-22540-0-86793300-1358592283.jpg

chciałbym rozwiac wszelkie wątpliwości. napisze jeszcze raz sms premium jest płatny poza abonamentem. Doładowałem właśnie za 7 zeta. sieć play, napisane z telefonu....

No to dziwne bo mi kase z abonamentu bierze. Orange
Opublikowano

Czy tak ciężko to zrozumieć to zależy jaki ktoś ma abonament ? Jednemu wezmie i potrąci z abonamentu drugiemu dodatkowo doliczy tutaj zależy jaka była umowa.

I co tutaj dalej jest dyskutować... .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...