Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Info) Jutro nowe npc na niskich mapach

lazlozip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomorrow will be update.

New NPC's on low maps.

If you lvl 6 or higher it will gives you only gold.

If you are 5 lvl maximum you have a chance to take some good stuff like beams, harpoons, cannons and etc.

Reward will be only for last shoot.

Opublikowano

zarzuć linka jak możesz bo ja nie widziałem tam nic właśnie

ok już przeczytałem, nie wiem czemu przeoczyłem. Dobrze byłoby jakby te npc dawały perły bo bota by ustawił na bicie i heja a full elity by nie biły bo nie miałyby zysku.

Opublikowano

teraz cwaniaki nie beda musialy sie wysilac tylko zaczekaja az leszcze zbiora sie kolo takiego npc i beda ich topic az milo

btw ciekawe ile mln hp to ma bo nie wierze zeby bp dalo mozliwosc utopienia tego komus w pojedynke i z pustaka

jak dla mnie bp nie ma juz pomyslu na gre i na eventy co za tym idzie mysle ze beda dawac teraz ciagle jakies promocje co by jak najwiecej zarobic nim ta gra umrze

Opublikowano

Weźcie nie płaczcie chociaż wyższe lvl. Ominęły was stateczki 15-30 kilo, które dają belki, harpuny, armaty, niewolników za złoto i pustaka (1000-3000 chyba). Więc na pewno macie czego żałować ;P

Opublikowano

w tym momencie ja się wypowiem najlepszy bot ma mniej niż 50 k hp ten na 1/4 wczoraj miał mniej niż 7000 k bo go wziołem na 1 strzał z pustaka

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...