Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bon Na Pl 1000Pz,1500Pz,2000Pz

ZiomekGrający

Czy jesteście zadowoleni ze zmian ? :>  

224 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste?cie zadowoleni za zmian wprowadzonych na Metin2PL dotycz?cych maks pz+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wisi mi to zarabiaja na tym pieniadze bo gracze teraz czesciej wydaja na IS by miec bonus 2000 HP !

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Opublikowano

A mi się nie podoba. To nie jest uczciwe dla graczy którzy kupili parę dni przed bon +800hp za 3kk :/

A teraz będzie o połowę taniej, a dołożyli by trochę kasy i by był już ten 1,5khp

Takie jest moje zdanie

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Nie jestem zadowolony w sumie zgadzam się z laszko16. Ktoś męczył się w h** czasu, stracił w h** kasy i co ??. A teraz koleś który stracił od niego połowę mniej ma jeszcze lepszy bon niż on -,-.

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

powiem wam tyle ze mi tez to wisi ja gram teraz na priv servie PL i jets zajebiscie GM codziennie robi eventy eq czasem wszystko jest tanie i szybko lvl leci ;p a i jeszcze dropi jak huj xD

Opublikowano

masakra ktos pisal ze zleca ceny srebrnych branz :/ ale co maja powiedziec ci co wydali kupe kasy na branze z bialego zlota pamietam jak gralem na s.10 to w karierze 4 zrobilem biale zlota z czego 3 poszly za 50kk sztuka a teraz to zlom z tego bedzie beda wolec wbijac niebianskie lzy i do branzy wbijac bon na 2k hp :/

sygna.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mi się nie podoba. To nie jest uczciwe dla graczy którzy kupili parę dni przed bon +800hp za 3kk :/

A teraz będzie o połowę taniej, a dołożyli by trochę kasy i by był już ten 1,5khp

Takie jest moje zdanie

No mi sie w sumie podoba ale tak jak powiedziales , jak dodali to pomyslalem ,,Dark , FuBu i reszta tych co zmieniaja ciagle bony na 800Max Pz xD , skoro moze by sie im trafil 2000 zamiast jakiegos gowna xD''

Opublikowano

masakra ktos pisal ze zleca ceny srebrnych branz :/ ale co maja powiedziec ci co wydali kupe kasy na branze z bialego zlota pamietam jak gralem na s.10 to w karierze 4 zrobilem biale zlota z czego 3 poszly za 50kk sztuka a teraz to zlom z tego bedzie beda wolec wbijac niebianskie lzy i do branzy wbijac bon na 2k hp :/

Biale zloto z 3wkladami jest lepsze ; ))

1. Pomieści więcej bonów, bo wbudowane na hp.

2. Daje wiecej hp ze wkladami ; )

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...