Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z petami!

Sprawa wygląda tak: miałem w bazie bazie, npclist i mob_proto(client) dodane bengale pod id 20120-20125... Wszystko ładnie działało. Postanowiłem wgrać pety no i pozmieniałem id bengali na takie żeby pety mogły działać... I tu zaczęły się problemy :( kiedy wpisuję id 20120-2025 pojawiają się bengele chociaż są pod innymi id (bo po tymi są pety) a kiedy wpiszę id, pod którym miał być pet client wywala taki błąd

0114 22:46:25403 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 20128
0114 22:46:25403 :: CPythonCharacterManager::CreateInstance VID[107881] Race[20128]

Wpis z npclist

20128 reindeer_young1

A tutaj wpis nowych id bengali

20144 fire_tiger_blue
20145 fire_tiger_darkred
20146 fire_tiger_gold
20147 fire_tiger_green
20148 fire_tiger_pied
20149 fire_tiger_white

Wpis mob_proto(client)

<Mob vnum="20128" name="'Reniferek'" gb2312name="Reniferek" type="1" rank="5" battle_type="0" level="1" event_type="2" mob_color="0" />

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Pisz tu GG:39002187

Przez TeamVievera Ci zrobie.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Nie chce przez TV tylko jak możesz to napisz to tutaj :)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...