Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sklep

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dziala wam teraz sklep w lolu ?? czy to tylko u mnie cos zwalone jest prosze o odp. chcialem sobie akurat postac kupic i przetestowac a tu lipa...

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

probowalem juz i jak wlaczam sklep to albo czarny ekran albo jakis obraz z galio sie pojawia i pisze cos

Session Expired

There was a problem with you request,please press the [store] button again to try again.If problem persist please send a screenshot to [email protected].

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

co to za pytanie? lola mam prawie 2 lata i wszystko dzialalo tylko dopiero teraz sie cos zwalilo.. a jesli chcesz wiedziec to moge chetnie odp.

To: Intel? Core?2 Quad CPU Q9550 @2,83Ghz

OKKK juz dziala temat do zamkniecia

Opublikowano

Inmateo sklep ma czasami problemy z funkcjonowaniem i przyczyny mogą być dwie:

1. problemy na serwerze

2. problemy w kliencie

słyszałem o przypadkach, że sklep nie działał do momentu wejścia kolejnego patcha, który naprawiał błędy.

Opublikowano

Problemy z przeglądarką. Shop w lolu jest zależny od domyślnej przeglądarki tam musisz szukać przyczyn. Ewentualnie to może być coś ze strony Riotu. Też czasem mam ten problem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Miałem ten sam problem , napisz do supportu oni Ci to naprawią.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...