Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hammermt2 - film o.o

Yosito0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy dobry dział .. ten temat pisze tu ale nie usuwajcie odrazu.. wiem ze zly dzial ;D

Więc szukam ludzi spory skład .. ( 10-20 osób którzy grają na HAMMERMT 2). Wymagam skype ale nie do tego że będziecie coś mówić.. wymagam tego ponieważ muszę wytłumaczyć wam dokładnie o co chodzi.. Nagrywam genialny filmik z typu ,,Metin2 Story"..

Film tworzę już dość długo.. mam sporo materiałów. Filmik ma być wysłany na YouTube już jutro.. Dlatego jeżeli możecie to szukajcie mnie już teraz. A jutro o 9.00 na skype wszyscy i zaczynam nagrywać. Potrzebni będziecie do tzw. ,, Bitwy ". Jest dobro i jest zło.. Stoimy przed sobą powiedzmy 10 osób na 10 osób.. ( tak jakby w rzędzie nie wiem jak to nazwać ) przez chwile stoimy nie ruchomo .. możemy zrobić taki efekt że przygotowujemy się do bitwy.. czyli ze w tym rzędzie użyjemy tylko skilli pomocniczych < buffów> no i po jakimś czasie ruszamy na siebie.. trwa walka a ja wyłapuje najlepsze ujęcia..

Dlatego proszę was! Piszcie w komentarzach i szukajcie mnie na SKYPE!

moje konto na skype : daniel.glogowski2 Naprawdę proszę Was jak tylko mogę! Liczę na was!

ps. czemu jutro? po 1 napewno nie znajde tyle ludzi w takim krótkim czasie, a po 2 serwer dzisiaj ma chyba naprawę techniczną czy coś tam :D Komentować! ;*

WSZYSCY SĄ RÓWNI ! KAŻDY JEST CZŁOWIEKIEM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...