Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Znowu lagi

specnaz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze

W tej chwili na serwerach "world" i "west" są straszne lagi. Może okazać się, że nie można się zalogować lub po prostu włączyć gry. Jesteśmy oczywiście świadomi tego problemu i pracujemy ciężko, aby naprawić to jak najszybciej.

W międzyczasie, prosimy abyście pozostali cierpliwi. Będziemy na bieżąco informować o naszych postępach na oficjalnej stronie (www.warrock.net), jak i i na naszej stronie na Facebooku w https://www.facebook.com/NexonEurope

Pozdrawiamy

-Nexon Europe Team-

Żołnierze,

Obecnie mamy znowu jakieś problemy techniczne z serwerami "world" i "west"

Przepraszamy za niedogodności. Dokładamy wszelkich starań, aby rozwiązać ten problem jak najszybciej.

Nasz "zespół techniczny" pracuje nad tym, aby rozwiązać ten problem problem.

Dzięki.

Pozdrawiamy

-Team WarRock.-

Opublikowano

Dzięki za info :) A tak ogólnie to już powoli się zaczynam do tego przyzwyczajać ;D

Opublikowano

@Up: Skoro nie mogą naprawić już chyba przez pół roku jednego głupiego bugu na knife (z broniami) to co dopiero lagi ;x

Opublikowano

@Up: Skoro nie mogą naprawić już chyba przez pół roku jednego głupiego bugu na knife (z broniami) to co dopiero lagi ;x

ten bug był już od czasów G1 xD

Opublikowano

nexon śmieszny się robi, w 4 dni nie można się z problemem uporać ?

Śmieszne to są takie posty. Nawet nie wiesz z jakimi problemami się borykają, nie żyjesz w ich świecie - to nie jest kliknąć jeden przycisk... Tam pracują specjaliści, programiści itd. Robią co w ich mocy - a to, że się tak przedłuża to znaczy, że mają poważne problem z serwerami. Cierpliwości.

No akurat jak premke kupiłem :)

Ale dobra,myślę że do 23 naprawią lub chociaż do rana ;//

Mi się osobiście wydaje, że dostaniecie rekopmensatę na 99 % - taki jest nexon :) Więc spokojnie - może zrobią cofkę ?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Śmieszne to są twoje takie posty. Nawet nie wiesz z jakimi problemami się borykają, nie żyjesz w ich świecie - to nie jest kliknąć jeden przycisk... Tam pracują specjaliści, programiści itd. Robią co w ich mocy - a to, że się tak przedłuża to znaczy, że mają poważne problem z serwerami. Cierpliwości.

Mi się osobiście wydaje, że dostaniecie rekopmensatę na 99 % - taki jest nexon :) Więc spokojnie - może zrobią cofkę ?

nie mniej mnie śmieszy Twoja sygnaturka, gejuszu:>

Opublikowano

ten bug był już od czasów G1 xD

Jakoś sobie nie przypominam. Dopiero jak zmieniono gamersfirst na nexona to wtedy pojawił się ten bug.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...