Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia] Porsche GT3 RS

WaLo :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poznać wasze opinie na temat Porsche GT3 RS.

Posiadam to autko i jeździ się nim świetnie ale przy dużej prędkości jest słabo skrętny i jest również podatny na poślizgi ot taka moja opinia.

A Wy co o tym samochodzie myślicie?

Opublikowano

Jest taki sobie, lepiej sobie radzi GT2 997.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Auto cudowne i uniwersalne . Świetnie rusza na starcie dzięki dobremu nitro, posiada dobre przyśpieszenie , prędkość jest zadowalająca, prowadzenie bardzo dobre . Kolega wyżej pisał ,ze samochód słabo skrętny z czym się w zupełności nie zgodzę , gdyż skręca świetnie . A jeśli chodzi o to czy jest podatny na poślizgi to może trochę, ale ja zbytnio tego nie odczuwam . Na pewno nie ma co porównywać do mustanga bossa czy mclarena mp4 , które są bardzo podatne na poślizg . Takie jest moje zdanie, ale każdy ma inny gust i inne samochody mu odpowiadają . :)

Opublikowano

Aktualnie to mój najlepszy wóz, idealny do wyścigów na dość kręte trasy, osiągi super, po zamontowaniu odpowiednich umiejętności dosłownie katapultuje się na starcie.

Bardzo odpowiada mi ten samochód.

Opublikowano

ja lubię ten samochodzik, ponieważ idealny start dochodzi mi do 270km/h.

Może i ma nadsterowność ale fajnie się prowadzi i przyspiesza i fajną prędkość MAX!

GT2 997, GT3 RS 3.0 to są najlepsze porchówki w grze! a RS 4.0 dziwnie się prowadzi!

<3Polecam ten Samochód!

Opublikowano

To również mój najlepszy pojazd zamontowałem pół godziny temu turbosprężarkę ultra i ma takiego kopa że masakra :P

Opublikowano

Nie że słabo skrętny tylko podsterowny. Wiesz co to znaczy ? Chyba nie...

Po pierwsze nie pisałem do Ciebie , lecz do kolegi , który założył temat . On napisał , ze jest słabo skrętny więc doczytaj ze zrozumieniem , a wdajesz się w niepotrzebną konwersacje . Pozdro;)

Opublikowano

Po pierwsze nie pisałem do Ciebie , lecz do kolegi , który założył temat . On napisał , ze jest słabo skrętny więc doczytaj ze zrozumieniem , a wdajesz się w niepotrzebną konwersacje . Pozdro;)

Luz panowie, on jest ciężko skrętny przy dużej prędkości ;P

Dodam jeszcze że przyśpieszanie dopiero słabnie przy 270km/h

Opublikowano

Super auto, prędkością maksymalną niemal dorównuje najszybszym lamborghini, ma również super przyśpieszenie, jedno z najbardziej skrętnych samochodów ... mało podatny na poślizgi jednak trochę podsterowny a co najważniejsze jest ciekawy i NIE NUDZI SIĘ SZYBKO JAZDA NIM. Kupuj bez zastanowienia i rób go full ultra + 3/4 gwiazdkowe umiejętności bo inaczej to będzie obraza dla tego samochodu .. powinien mieć najlepsze części.

Opublikowano

[quote name=WaLo :)' timestamp='1358259266' post='6075195]

Zjebany z czym? Rozwiń swoją wypowiedź :P+

Brzydal co tu rozwijać, gorszy od 997.

Słabsza sylwetka, przyspieszenie.

Opublikowano

No wiesz sylwetka nie ma tu nic do osiągów. Jeżeli umiesz jeździć to wygrasz gt3 rs z gt2 (997) ;)

pierdolicie gt3 rs mam full te cześci 17% gorsze czasy ma od 997 mojego

/kurde gratulacje chciałem mieć 997 postów na wzór mojego 997

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...