Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Retaile

myst3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak

dodam, żeby je otrzymać musisz zalogować się przez strone wciskając play

@down o to mi chodziło, że klikasz launchera, otwiera ci się strona i klikasz play

ale z tym za 1 logowanie na dzień +7dni retail to nie wiem o co ci chodzi, przecież retail jest na zawsze

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

tak

dodam, żeby je otrzymać musisz zalogować się przez strone wciskając play

co ty pier** mozesz i przez laucher a przedluzasz je logujac sie :D 1 logowanie na dzien + 7 dni retail :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

co ty pier** mozesz i przez laucher a przedluzasz je logujac sie :D 1 logowanie na dzien + 7 dni retail :D

Retaile można dostać tylko i wyłącznie wtedy , gdy po rejestracji zalogujemy się na stronie i wejdziemy do gry klikając "play" , więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Retaile są na zawsze od chwili ich otrzymania.

Opublikowano

Retaile można dostać tylko i wyłącznie wtedy , gdy po rejestracji zalogujemy się na stronie i wejdziemy do gry klikając "play" , więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Retaile są na zawsze od chwili ich otrzymania.

100% nie.. mozna dostac je przez lauchera od zawsze sie przez niego loguje i mam .. a retail jest za kazde zalogowanie + 7 dni wiec nie wprowadzaj w blad :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

up czy ty wogóle wiesz co to jest retail ? retail - broń na zawsze, to jakim cudem możesz za każde logowanie dostawać +7 dni

matka wie, że ćpiesz ? :D

co za ludzie, to powiedz o co ci chodzi a nie posty nabijasz, zamiast edytować

Opublikowano

up czy ty wogóle wiesz co to jest retail ? retail - broń na zawsze, to jakim cudem możesz za każde logowanie dostawać +7 dni

matka wie, że ćpiesz ? :D

bosh co za ludzie ... wiem co pisze.. nie kluc sie

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Magik filmy jakies masz ?... Retail-Bron na zawsze, to jak niby kretynie za kazde logowanie dostajesz 7dni..

Trudne do zrozumienia ?

Opublikowano

A da się w jakis inny sposób je dostać, bo gdy chce zagrać przez WWW wyskakuje mi okienko i zaczyna się pobierać klient -.-

ilovemp_eune_266_1_logo.png

Opublikowano

100% nie.. mozna dostac je przez lauchera od zawsze sie przez niego loguje i mam .. a retail jest za kazde zalogowanie + 7 dni wiec nie wprowadzaj w blad :D

bosh co za ludzie ... wiem co pisze.. nie kluc sie

47baf2ad3732a.jpg

Opublikowano

No ale co poradzisz, że ktoś jest w 100% pewny, że dostaje dni do retailów i jeszcze przyjdzie jakiś newbie, czyta to i myśli WTH i klika X w przeglądarce?..

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Odpowie ktoś na moje pytanie? Czy muszę na nowo klienta ściągać ? Czy jest jakiś sposób inny by tego retaila otrzymać !?

Opublikowano

Dzięki :)

EDIT : W sumie nic nowego się nie dowiedziałem, muszę ściągać klienta na nowo -.-

Opublikowano

up ja cie już nie ogarniam o co ci chodzi

na cholerę ty chcesz ściągać klienta, czy to jest takie trudne ? robisz acc klikasz tam gdzie masz WR launcher przenosi cię na strone i klikasz play i masz retaile

Opublikowano

a nie latwiej zainstalowac warrocka, potem te NGK czy cos takiego ze strony i wcisnac "play" czy tam "start" ...

Opublikowano

Nie mam instalki przenosilem WR'a z Windows 8 bo na 8-mce nie działa, zainstalowałem 7 i przy kliknieciu Play pobiera mi klienta, a nie chcę zakłądać nowego acc, bo za duzo juz włożyłem bo to konto które mam teraz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...