Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mineshafter

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dosyć niedawno ukazała się nowa wersja Mineshafter'a [3.8.1] (gdzieś tak na sylwestra).

Przed pobraniem miałem errora że jest nowa wersja lunchera mineshafter', ale po pobraniu wersji 3.8.1, wpisaniu loginu i hasła nic się nie dzieje :(

Login in... i nic więcej się nie robi. Szukałem jakiegoś rozwiązania na gł stronie mineshafter'a, ale tam było by podmienić w notatniku 1 link, ale to też nie pomogło. Proszę o pomoc każdego to wie na czym polega ten problem.

Sądzę że dosyć jasno opisałem mój problem, ale dla leni dam "streszczenie".

-Mineshafter (stara wersja) 3.8.0 zakomunikował że jest nowa wersja do pobrania na gł stronie.

-Nowa wersja (3.8.1) nie che się ładować - Login in... - i tak cały czas.

-Proszę o pomoc każdego ogarniętego, który może mi pomóc z tym problemem.

w5cNAHm.png

Opublikowano

Nie wiem, czy temat nie powinien powędrować do kosza... W końcu forum nie popiera piractwa.

Aby rozwiązać problem, proponuję kupić grę.

Działa w 100%

Pozdrawiam.

Opublikowano

-,-

A czy ktoś tu mówi o piractwu :D

Ja nie hakuje czyiś kont na mc 8D

Jak mam kupić premium MC jak nie mam kotna w banku i jakiej kolwiek pracy???

Mam 15lat i nie mogę zarabiać więcej niż ok 35zł za ulotki, a 35zł nie wsadzę do banku -,-

Zamiast pisać "lepiej kupić premim" etc. Pomyśl czy mam jak -_-

w5cNAHm.png

Opublikowano

@up zacznij żebrać, po paru tygodniach zdobędziesz te 100 zł na mc, a przy tym cała wieś/miasto będzie wiedzieć o twojej niskiej reputacji... A tak naprawde to wyżebraj od rodziców/dziadków... ja jestem zbyt leniwy na takie głupoty

@top mam ten sam problem, prosiłbym o udzielenie odpowiedzi kogoś, "kto się zna "

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Udobot konto bankowe jest od 13 roku życia więc możesz poprosić rodziców ???

Zamiast rozdawać ulotki poproś o kieszonkowe np 25 zl 50 zl i w 2 miechy nazbierasz na mine

gta5in2014631x381.jpg
Opublikowano

Za przeproszeniem, możecie nie pierdol*ć od rzeczy? Co ma wspólnego orginalne konto + bank do problemu o Mineshafterze..? Prosze, nie spamcie. -.-

Patrzyłeś może czy mineshafter nie jest blokowany w zaporze? Próbowałeś całkowity reinstal?

8372383248.png
Opublikowano

Tak próbowałe. Nie jest blokowany. Już grałem na nim i od nowej wersji tak jest...z ulotek mam juz z 900zł, ale zbieram narazie gł na kompa. To ze za 700 ulotek dostaje 25zł nie znaczy ze miesięcznie tyle zarabiam, jak się streszczę w 4-5h i rozdam np 1400 ulotek to mam 50zł w dzień...pracuje już 2 miech :D widać mam dużo wolnego po szkole :

w5cNAHm.png

Opublikowano

Rejestrowałeś się na minecraft.net ? Mineshafter pobiera dane ( LOGIN HASŁO ) z minecraft.net

Chyba to jasne -.-

@EDIT

Masz zwykłego minecrafta na kompie np . demo ?

//

Opublikowano

Tak, rejestrowałem się na minecraft.net, mam mineshaftera. Dema nie, nie mam dema spokojnie gram na serwerach i singla od kąd niby to całe demo to zablokowało lub ograniczyło :D

w5cNAHm.png

Opublikowano

Tak, rejestrowałem się na minecraft.net, mam mineshaftera. Dema nie, nie mam dema spokojnie gram na serwerach i singla od kąd niby to całe demo to zablokowało lub ograniczyło :D

Na pewno nie masz premium więc...

Polecam ci kupić to premium .

Przecież jeśli nie możesz grać na mineshafterze którego nie polecam bo na niektórych kompach wyłącza dźwięki - to na nim nie graj .

//

Opublikowano

Zapytaj się kogoś, kto gra na mineshafterze czy ma ten sam problem. Jeśli tak, to wina mineshaftera - czekaj, aż wyjdzie nowa wersja

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...